WELLNESS

4+1 πρωινές συνήθειες που έχουν οι αδύνατοι άνθρωποι

Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή!
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 πρωινές συνήθειες που έχουν οι αδύνατοι άνθρωποι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τρόπος που ξεκινάς την ημέρα σου, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο στο πως θα την περάσεις γενικά, αλλά και στη διαμόρφωση του βάρους σου. 

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, μικρές καθημερινές πρωινές συνήθειες που μπορεί να θεωρείς περιττές, βαρετές ή ακόμα και ανούσιες, μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη φόρμα σου ή να χάσεις τα περιττά κιλά που θεωρείς ό,τι σε ενοχλούν.

Διάβασε λοιπόν τι κάνουν μόλις ξυπνήσουν οι αδύνατοι άνθρωποι και σκέψου διαφορετικά τα πρωινά σου από εδώ και πέρα.

Ανοίγουν τις κουρτίνες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ό,τι η 20-30 λεπτά έκθεση στον ήλιο ξυπνάει το βιολογικό ρολόι, του οποίου βασικός μηχανισμός είναι ο μεταβολισμός. Ως εκ τούτου ο οργανισμό σου θα κάψει περισσότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Πίνουν χυμό σε μικρό ποτήρι:

Όλοι οι έτοιμοι χυμοί ψυγείου διαθέτουν ζάχαρη, επομένως παχαίνουν! Όμως η λίγη ποσότητα δίνει ενέργεια και δε θα σε βαρύνει με περιττές θερμίδες.

Συμπεριλαμβάνουν τις πρωτεΐνες στο πρωινό τους:

Η επιστήμη έχει αποδείξει ό,τι τρώγοντας ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη, θα αποτρέψει τον οργανισμό από την πρόσληψη περιττών θερμίδων από τα επόμενα γεύματα. Η αιτία αυτού, είναι διότι οι πρωτεΐνες εντείνουν το αίσθημα του κορεσμού και έτσι πεινάς λιγότερο μέσα στη μέρα.

Κάνουν λίγη γυμναστική:

Ακόμα και το περπάτημα το πρωί για τη δουλειά θεωρείται άσκηση, ενώ καλύτερα να το κάνεις χωρίς να έχει φάει, αφού έτσι ενεργοποιείται ακόμα πιο έντονα η διαδικασία καύσης λίπους.

Ετοιμάζουν το μεσημεριανό τους:

Η κατανάλωση σπιτικού φαγητού, έχει αποδειχθεί μέσω ερευνών ό,τι συνδέεται με το χαμηλό δείκτη μάζας σώματος. Αποφεύγοντας τα ανθυγιεινά γεύματα από έξω, μπορείς να προστατεύσεις τη σιλουέτα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 182 / position2: 649
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb