ΒΙΒΛΙΑ

4+1 βιβλία που οφείλεις να διαβάσεις πριν γίνουν blockbuster στον κινηματογράφο

Δες ποια θα είναι οι μελλοντικές παγκόσμιες επιτυχίες του σινεμά

4+1 βιβλία που οφείλεις να διαβάσεις πριν γίνουν blockbuster στον κινηματογράφο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο, οι παραγωγοί του Hollywood να παίρνουν τις ιστορίες από best seller βιβλία και να τις διασκευάζουν για τη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, αρκετές από αυτές καταφέρνουν να σπάσουν ταμεία και να δημιουργήσουν υστερία στο κοινό.

Βέβαια, όσοι έχουν διαβάσει τις πρωτότυπες ιστορίες στα αντίστοιχα βιβλία, συμφωνούν ότι η απόδοση της μεταφοράς τους στερείται πολλών βασικών λεπτομερειών και άρα χάνουν το συναρπαστικό τους χαρακτήρα. Αν πάλι είσαι από εκείνους που δεν έχουν διαβάσει τις αρχικές ιστορίες, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αρεστείς σε αυτό που θα παρακολουθήσεις.

Όπως και να έχει, επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και όλο και νέα best seller κάνουν την εμφάνιση τους στη διεθνή αναγνωστική κοινότητα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γυριστούν σε ταινίες, πρέπει να προλάβεις να τα διαβάσεις πριν ξυπνήσεις μια μέρα και όλοι τρέχουν στο σινεμά για να τα δουν.

The Bookseller - Cynthia Swanson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρωταγωνίστρια του βιβλίου είναι η Kitty, που μαζί με την κολλητή της έχουν το δικό τους βιβλιοπωλείο στο Ντένβερ των ΗΠΑ, στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Η ίδια είναι μόνη, όμως ονειρεύεται να κάνει παιδιά και οικογένεια. Λίγο αργότερα, η πραγματικότητα αρχίζει να μπερδεύεται με τη φαντασία.

The Girl in the Spider's Web - David Lagercrantz

Ο Σουηδός συγγραφέας που ανέλαβε τη συνέχεια της τριλογίας Millenium του Stieg Larsson, επιστρέφει με νέο βιβλίο, το οποίο κεντρικό του θέμα έχει την εξερεύνηση μιας οργάνωσης, με το όνομα Spider Society.

Boy Erased - Garrard Conley

Η ιστορία αυτού του βιβλίου, αφορά τη ζωή ενός νεαρού ομοφυλόφιλου Βαπτιστή, τον οποίον η οικογένεια του στέλνει σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, προκειμένου εκείνος να γίνει ετεροφυλόφιλος. Από πολλούς, αυτό το βιβλίο θεωρείται ότι έχει μεγάλη πολιτισμική σημασία, αφού στην ουσία δείχνει ότι αυτές οι ομάδες θεραπείας είναι αποδεκτές από πολλούς, ενώ μάλλον προξενούν μεγαλύτερο κακό, παρά καλό, όπως σκοπεύουν.

Call Me by Your Name - André Aciman

Η ιστορία ενός μεγάλου έpωτα που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 στην Ιταλία, μεταξύ ενός 17χρονου μαθητή και ενός 24χρονου φοιτητή και η οποία είχε διάρκεια για τα επόμενα 20 χρόνια. Ήταν εκείνο το ανέμελο καλοκαίρι, όπου όλα άρχισαν.

Truly Madly Guilty - Liane Moriarty

Δυο παιδικές φίλες, η Erika και η Clementine, είναι εντελώς διαφορετικές. Έχουν παντρευτεί και η δύο, η Erika δεν έχει αποκτήσει παιδία, ενώ η Clementine έχει δυο μικρά. Και οι δυο οικογένειες θα προσκληθούν στο barbeque που διοργανώνει ένα πλούσιο ζευγάρι, γείτονες της Erika. Τα αναπάντεχα γεγονότα που θα συμβούν εκεί, θα τους αλλάξουν για πάντα τις ισορροπίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 274 / position2: 985
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb