ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ: TIPS AND TRICKS ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

6+1 λόγοι που τα μαλλιά σου λαδώνουν αμέσως

Γιατί οι κακές συνήθειες, βλάπτουν και τα μαλλιά σου!

6+1 λόγοι που τα μαλλιά σου λαδώνουν αμέσως

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανείς δε θέλει να κυκλοφορεί με λαδωμένη κώμη, κολλημένη στο κρανίο του, μιας και αυτή η εικόνα αποτελεί κάτι αρκετά αντιαισθητικό.

Τα λαδωμένα μαλλιά όμως, δεν είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της απουσίας της προσωπικής υγιεινής και του μπάνιου, καθώς μπορούν να εμφανιστούν ακόμα και αν κάποιος προσέχει την εμφάνιση και την καθαριότητα του και τότε, γίνονται ακόμα πιο εκνευριστικά και απεχθή.

Φαίνεται ότι οι κακές συνήθειες που αρκετοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο έχουν, βλάπτουν όλον τους τον οργανισμό από την κορυφή ως τα νύχια, κυριολεκτικά.

Διάβασε παρακάτω τους 7 λόγους που το κεφάλι σου γεμίζει αηδιαστικό σμήγμα πολύ πιο συχνά από όσο θα έπρεπε και προσπάθησε να αλλάξεις τακτική, αν θέλεις να το αποφύγεις!

Τα πιάνεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο πιο πολύ τα ακουμπάς με τα δάχτυλα σου, τόσο πιο πολύ τους μεταφέρεις έλαια και ρύπους.

Το καθημερινό στρες:

Το στρες είναι γνωστό ότι ενεργοποιεί τις ορμόνες παραγωγής σμήγματος του ανθρώπινου οργανισμού, που σημαίνει ότι αυξάνεται και η έκκριση σμήγματος στο κεφάλι.

Το καθημερινό λούσιμο:

Συνήθως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η βούρτσα:

Αν την έχεις 10 χρόνια ήρθε η ώρα να την πετάξεις. Επίσης να μη ξεχνάς να την καθαρίζεις συχνά.

Λάθος προϊόντα:

Μάθε να παίρνεις προϊόντα ελαφριάς σύνθεσης και συμβατά με τα μαλλιά σου, αν θέλεις να τα χρησιμοποιείς συνέχεια και να μη λαδώνουν.

Λάθος ποσότητα και τοποθέτηση προϊόντων:

Το πολύ βλάπτει σε όλους τους τομείς, όπως επίσης και το να βάζεις προϊόντα που είναι για τις άκρες των μαλλιών, στις ρίζες τους.

Άσε λίγο το hairstyling στην άκρη:

Τα προϊόντα που βάζεις οδηγούν στην παραγωγή σμήγματος του κεφαλιού. Πάρε ένα σαμπουάν βαθύ καθαρισμού και άσε λίγο φυσικά τα μαλλιά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 423 / position2: 796
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb