ΣΧΕΣΕΙΣ

4 πράγματα στις σχέσεις που είναι άδικα

Και όμως συμβαίνουν

4 πράγματα στις σχέσεις που είναι άδικα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μας αρέσει να μιλάμε στις σχέσεις για ίσα δικαιώματα και σεβασμό, και θεωρητικά είμαστε όλοι καλοί. Αλλά τι γίνεται στην πράξη; 

Δεν έχετε κανένα για να βασιστείτε

Ξέρετε ότι αν αρρωστήσετε κανείς δεν θα σας φροντίσει; Πιστεύετε ότι η/ο σύντροφός σας θα δυσαρεστηθεί αν δεν μπορέσετε να τον περιποιηθείτε τις μέρες που είστε άρρωστος/η; Είναι άδικο!

Πρόσωπο με πρόσωπο με το άγχος

Έχετε σταματήσει να προσπαθείτε να πείτε στον σύντροφό σας για τα συναισθήματά σας επειδή ξέρετε ότι δεν θα υπάρξει συμπόνια; Σας κατηγορεί διαρκώς ότι φταίτε για όλα; Είναι άδικο!

Ανόμοιες δαπάνες χρήματος για κοινές ανάγκες

Κάθε μέρα ξοδεύετε χρήματα και να μαγειρέψετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το δείπνο επειδή ο σύντροφός σας συνήθιζε να τρώει καλά στο σπίτι του και θέλετε να τον ικανοποιήσετε; Ξοδεύετε πολλά στο σούπερ μάρκετ για να ικανοποιήσετε τις δικές της/του προτιμήσεις; Ξοδεύετε τα δικά σας χρήματα για ψώνια και ντρέπεστε να μοιραστείτε τα έξοδα; Δεν έχετε χρήματα για τα βασικά ενώ ο/η σύντροφός σας τα καταναλώνει σε περιττά πράγματα; Eίναι άδικο!

Στερεότυπα στο σπίτι

Έχετε κατηγορηθεί πως δεν είσασταν σε θέση να επισκευάσετε μια διαρροή σωλήνα στην κουζίνα ως άντρας; Νιώθετε άσχημα για τα ζυμαρικά σας που δεν είναι τόσο νόστιμα όσο της μαμάς του; Είναι άδικο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 457 / position2: 1209
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb