STAY FIT 💪

Αυτές είναι οι ασκήσεις που κάνει η Jennifer Lopez για τα εξωπραγματικά της οπiσθια

Αν μπορείτε δοκιμάστε τις

Δημοσίευση ΑΥΓ 14, 2017
Αυτές είναι οι ασκήσεις που κάνει η Jennifer Lopez για τα εξωπραγματικά της οπiσθια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι πως δεν περιμέναμε ότι για να διατηρεί αυτή τη σιλουέτα και, δη, αυτούς τους γλουτούς στα 48 της χρόνια ότι σίγουρα κάνει σκληρή γυμναστική στην καθημερινότητά της, αλλά αυτές τις συγκεκριμένες ασκήσεις δεν τις είχαμε φανταστεί.

Ο celebrity trainer και προσωπικός γυμναστής της Jennifer Lopez, David Kirsch, δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram πριν λίγες μέρες τη Λατίνα σταρ να κάνει την καθιερωμένη της άσκηση υπό την επίβλεψή του και κάπως έτσι μάθαμε πώς η JLo διατηρεί τους καλογυμνασμένους γλουτούς και μηρούς της, εντυπωσιάζοντας σε κάθε της εμφάνιση.

#kirsching @jlo this morning #Emilia making sure her #platypuswalks were on point. #madisonsquareclub #fitness #energy #sculpting #bootilicious #killingit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Kirsch (@davidkirsch) στις

Όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε στο βίντεο, η Jennifer Lopez, φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει «Πρώτα η γυμναστική», κάνει μερικά βήματα μπρος-πίσω, έχοντας τα πόδια της σε στάση πλιέ, εν ολίγοις σαν να έχει πλατυποδία. Και, μπορεί σε πρώτη φάση η άσκηση να φαίνεται εύκολη, όμως σίγουρα δεν είναι.

Τα αγαθά κόποις κτώνται, πώς αλλιώς;

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 242 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb