CELEBS

Η αποστομωτική απάντηση μιας μαμάς που δέχτηκε bullying για το σώμα της

Να το θυμόμαστε κάθε καλοκαίρι!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η αποστομωτική απάντηση μιας μαμάς που δέχτηκε bullying για το σώμα της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Tanis, είναι μητέρα 5 παιδιών και αποφάσισε να πάει στην παραλία όπως όλοι για να κάνει ηλιοθεραπεία. Τότε κάποιοι νεαροί κορόιδεψαν τα περιττά κιλά της και τις ραγάδες στην κοιλιά της, κάτι που την στεναχώρησε και την έκανε να αισθανθεί άσχημα.

Τότε εκείνη γύρισε σπίτι της και πόσταρε μια φωτογραφία σε συνδιασμό με ένα κείμενο το οποίο έγινε αμέσως viral. Tην απάντηση και τη δυναμικότητά της πρέπει να τη θυμόμαστε κάθε καλοκαίρι!

Λυπάμαι που το στομάχι μου δεν είναι επίπεδο και σφιχτό. Λυπάμαι που η κοιλιά είναι καλυμμένη με ραγάδες. Όμως δεν λυπάμαι που το σώμα μου φιλοξένησε, μεγάλωσε, προστάτεψε, γέννησε και έθρεψε ΠΕΝΤΕ υπέροχα, υγιή, έξυπνα και πανέμορφα ανθρώπινα όντα.

Λυπάμαι αν το 33 ετών και 57 κιλών σώμα μου σας προσέβαλε τόσο πολύ που νιώσατε πως έπρεπε να με δείξετε, να με χλευάσετε και να προσποιηθείτε πως με κλωτσάτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω να σας ενημερώσω πως καθώς κοιτάζω τα «τέλεια» νεανικά κορμιά σας, το μόνο που αναρωτιέμαι είναι «τι μεγάλα και εκπληκτικά κατορθώματα έχουν κάνει τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ σώματα;»

Θέλω επίσης να σας ενημερώσω πως κράτησα το κεφάλι μου ψηλά, ατρόμητη όσο εσείς με χλευάζατε, προσποιούμενη πως ό,τι λέγατε και κάνατε δεν με επηρέαζε, όμως έκλαψα πολύ στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας στο σπίτι.

Σας ευχαριστώ που μου καταστρέψατε τη μέρα.

Άνθρωποι σαν κι εσάς κάνουν τον κόσμο μας ένα άσχημο μισητό μέρος.

Την ανοιχτή επιστολή ακολούθησε μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης με την Tanis και από άλλες μητέρες που φόρεσαν τα μαγιό τους και βγήκαν στο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 464 / position2: 904
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb