BED TALK

Αυτές οι στάσεις στο σeξ φταίνε που δεν έχεις οpγασμό

Τι λένε οι ειδικοί

Αυτές οι στάσεις στο σeξ φταίνε που δεν έχεις οpγασμό

Σε αντίθεση με το πλέγμα των νευρικών απολήξεων στους άνδρες, για τις γυναίκες, το πυελικό νευρικό δίκτυο είναι περίπλοκα φτιαγμένο στην κλeιτορίδα, τον κόλπο, το περίνεο και τον τράχηλο.

Οι απολήξεις κάθε γυναίκας βρίσκονται σε διαφορετικές αποστάσεις από την κλειτορίδα, γι 'αυτό κάθε γυναίκα έχει μοναδικό μονοπάτι της διέγερσης! Καμία δεν είναι ίδια με την άλλη. Όμως κάποιες στάσεις αποδεικνύονται λάθος για την στιγμή που θέλεις να...απογειωθείς!

Όλοι όρθιοι!

Με αυτόν τον τρόπο, είτε στέκεσαι σε ντουζ είτε στον τοίχο, η γυναίκα δεν μπορεί να χαλαρώσει αρκετά για να έχει οpγασμό. Η διέγερση μπορεί να μην είναι αρκετή για εκείνη και επίσης να φεύγει από το σημείο.

Η γυναίκα από κάτω

Ενώ είναι απόλυτα συνηθισμένη στάση, η γυναίκα δεν μπορεί να κάτσει έτσι ώστε να εστιάσει στο...σημείο που πρέπει. Είναι δύσκολο για την κλeιτορίδα να έρχεται σε επαφή με το δέρμα του άντρα, εκτός αν ο σύντροφός σας πραγματικά επιβραδύνει τα πράγματα, και προσπαθεί να σηκώνει τα πόδια σας σε γωνία 45 μοιρών!

                                 
      Η στάση που έκανες για πρώτη φορά

Οι ειδικοί του σeξ λένε: "Eίναι υπέροχο να δοκιμάζετε νέα πράγματα, αλλά μερικές φορές, η πολυπλοκότητα της θέσης ξεπερνά την απλότητα της απλής επικοινωνίας με τον παρτενέρ σας για το τι σας βολεύει και δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε".

Doggy Style

Eίναι η στάση που λατρεύουν οι άντρες (σε πρόσφατη έρευνα φάνηκε μάλιστα πως είναι μία από τις λίγες στάσεις που αρέσουν εξίσου και στα δύο φύλα) όμως δεν μπορεί να φέρει οργασμό. Η κλeιτορίδα δεν διεγείρεται διαρκώς με σταθερό ρυθμό για να έρθει το μπαμ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 191 / position2: 601
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb