ΤΑΞΙΔΙΑ

Η κούνια του τρόμου στην άκρη του γκρεμού

Στο Εκουαδόρ κάποιοι είναι πολύ τολμηροί

Η κούνια του τρόμου στην άκρη του γκρεμού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία χρόνια, ο Carlos Sanchez, εθελοντής στο Στρατιωτικό Γεωγραφικό Ινστιτούτο, βοήθησε μια ομάδα ηφαιστειολόγων παρατηρώντας και καταγράφοντας τις δραστηριότητες του ηφαιστείου Tungurahua από ένα δεντρόσπιτο που είχε φτιάξει σε μια καταπράσινη κορυφή κοντά στο Baños του Εκουαδόρ, λιγότερο από ένα μίλι μακριά από τον κρατήρα του ηφαιστείου.

Από αυτό το σημείο ο Sanchez παρακολουθούσε αν το ηφαίστειο έβγαζε λάβα που θα μπορούσε να φτάσει στα χωριά του Baños, που βρίσκονται στους πρόποδες του ηφαιστείου, και ήταν έτοιμος ανα πάσα στιγμή, να ενημερώσει το Παρατηρητήριο έτσι ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να εκκενώσουν εγκαίρως τα σπίτια τους!

Η οικογένεια του πήγαινε να τον δει τα Σαββατοκύριακα και για να τους κρατήσει απασχολημένους, αποφάσισε να χτίσει μια κούνια... που κρέμεται από ένα κλαδί στην άκρη του γκρεμού!

Κάποιος, κάποτε, έβγαλε φωτογραφία το σημείο, η εικόνα με το κορίτσι με το κόκκινο μπουφάν που αιωρείται στο κενό έγινε viral, και έκτοτε η περιοχή απέκτησε τουριστικό ενδιαφέρον!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 681 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb