Τι να κάνεις στο σπίτι τις μέρες που βρέχει

8 + 1 ιδέες για την απόλυτη διασκέδαση εντός των τοιχών
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι να κάνεις στο σπίτι τις μέρες που βρέχει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρέχει, βρέχει, και πάλι βρέχει.

Οι φίλοι ακύρωσαν τη βόλτα, η αλήθεια είναι πως λίγο κρυώνετε, είστε και κουρασμένοι από τη δουλειά, σκέφτεστε την κίνηση στο δρόμο με βροχή (κάτι εξαιρετικά αποτρεπτικό για κάθε οδηγό) και το να μείνετε σπίτι φαίνεται τέλεια ιδέα. Απλώς δεν ξέρετε τι να κάνετε για να περάσει η ώρα. Εμείς είμαστε εδώ.

Μαγειρέψτε παρέα με το ταίρι σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε πολλές ώρες για να αποφασίσετε για συνταγή, να πειραματιστείτε και γιατί όχι να καταλήξετε με ένα ρομαντικό δείπνο στο σαλόνι.

Μαραθώνιος ταινιών

Μια τριλογία, δυο κωμωδίες στη σειρά, ένας Woody Allen, μια Sandra Bullock ή ένα θρίλερ για γερά νεύρα!

Σειρές

Ξεκινήστε επιτέλους το "Stranger Things" ή δείτε μονοκοπανιά το "Occupied". Και την άλλη μέρα στο γραφείο δεν θα σας περνάνε για άσχετο!

Ώρα για διακόσμηση!

Αλλάξτε θέση στα έπιπλα, φέρτε ξανά στα ράφια παλιά διακοσμητικά, τακτοποιήστε τη ντουλάπα σας, επανατοποθετήστε τα κάδρα σε άλλα σημεία.

Εκείνο το μισοτελειωμένο βιβλίο...

Ήρθε η ώρα να τελειώσετε το μυθιστόρημα του Κορτώ που έχετε αφήσει από το καλοκαίρι. Ή τις "50 Αποχρώσεις του Γκρι", γούστα είναι αυτά. Απλώς κάντε το!

Αριστοκρατικό μπάνιο

Αφρόλουτρο, σκραμπ, μάσκα ομορφιάς, κεριά, ένα ποτήρι κρασί και απαλή μουσική. Σας αξίζει μία ώρα χαλάρωσης!

Όχι μπαρ, μόνο σπίτι

Πες σε όσους βαριούνται κι αυτοί σήμερα, να έρθουν σπίτι σου. Βάζεις το κρασί βάζουν την παρέα και περνάτε πολύ καλύτερα απ'ό,τι έξω!

Γυμναστική

Κάντε μόνοι σας γιόγκα για να χαλαρώσετε! Ανοίξτε το Youtube, διαλέξτε ένα πρόγραμμα για αρχάριους που στηρίζεται στο διαλογισμό και την χαλάρωση και δοκιμάστε το.

Εσείς και ο εαυτός σας

Μην πείτε σε κανέναν τίποτα. Καθήστε αναπαυτικά, επικρατεί απόλυτη ησυχία, μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Ή και τίποτα. Είστε ελεύθεροι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
18 / position1: 36 / position2: 401
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb