Ιστορίες αποτυχίας: Πώς οι διακοπές έγιναν εφιάλτες

Ταξιδιώτες που όλα τους πήγαν στραβά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ιστορίες αποτυχίας: Πώς οι διακοπές έγιναν εφιάλτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ταξίδια που θα τους μείνουν αξέχαστα, για λάθος λόγους. Δείτε αποτυχημένες διακοπές που κατέληξαν στην καταστροφή!

Οταν ο Πέρι και η Νικολά Μίλερ αποφάσισαν να κλείσουν τις διακοπές τους στη Ρόδο, περίμεναν ότι θα επέστρεφαν σπίτι τους με τα κινητά τους γεμάτα φωτογραφίες από ελληνικούς ναούς, αρχαία και όμορφες παραλίες. Τελικά η πραγματικότητα τους απογοήτευσε! «Το ξενοδοχείο που κλείσαμε έμοιαζε με εργοτάξιο», λέει η Νικολά και συνεχίζει: «Οπου κοιτάζαμε υπήρχαν σκαλωσιές και κατασκευαστικά έργα, και όχι η προσιτή πολυτέλεια, που μας υπόσχονταν».

Ο 31χρονος βρετανός Μάθιου και η αμερικανίδα φίλη του Μισέλ καταγγέλλουν ότι παίρνοντας μια λάθος διαδρομή στη ζούγκλα κατά την τελευταία ημέρα της παραμονής τους στη χώρα δύο ντόπιοι χτύπησαν με ματσέτες το τρομοκρατημένο ζευγάρι και αφού τους έδεσαν τα μάτια τους και τους οδήγησαν στην ζούγκλα. «Νόμιζα ότι μας λήστευαν έτσι αφήσαμε κάτω τα σακίδιά μας και προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε λέγοντάς τους ότι μπορούν να τα πάρουν όλα όταν εκείνοι άρχισαν να μας σπρώχνουν και να μας απειλούν». Στην ζούγκλα οι ιθαγενείς τους ξεγύμνωσαν και τους υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια τα οποία έγιναν ακόμη πιο έντονα όταν επιχείρησαν να το σκάσουν! Τελικά γλίτωσαν και διηγήθηκαν την ιστορία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νεαρή ρεπόρτερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία της με τον επικίνδυνο ιό Zika και την τρομακτική εβδομάδα που πέρασε. Όπως λέει όλα ξεκίνησαν όταν πήγαινε με το τρένο στη Νέας Υόρκης, για τον γάμο μιας καλής της φίλης και θέλοντας να αποθανατίσει το εντυπωσιακό της μακιγιάζ έβγαλε μια selfie. Όσο περισσότερο όμως κοιτούσε την φωτογραφία, τόσο πιο πολύ έβλεπε το δέρμα της να είναι ασυνήθιστα τραχύ. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αυτή ήταν η τρίτη μέρα των συμπτωμάτων, που εμφανίστηκαν επιστρέφοντας από τις διακοπές που έκανε στην Τζαμάικα. Ο γιατρός που την εξέτασε της είπε ότι πιθανότατα όντως υπέφερε από αυτήν την ασθένεια, ειδάλλως είχε κολλήσει έναν άλλον ιό που μεταφέρουν τα κουνούπια με το όνομα Chikungunya.

Η Jessica Mann και ο τότε φίλος της, Aaron Rigby, τσιμπήθηκαν από έντομα που υπήρχαν στο κρεβάτι τους, γεμίζοντας φουσκάλες και εξανθήματα. Και όλα αυτά, εξαιτίας της κακής υγιεινής του ξενοδοχείου Sirensis Cocotal στην Punta Cana της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου έμεναν κάνοντας διακοπές.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Chorley Guardian, o 70χρονος David Townend από το Chorley της Αγγλίας, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για 5 ημέρες σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τη νόσο των Λεγεωνάριων, έπειτα από διαμονή στη Σκιάθο τον περασμένο Μάιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 140 / position2: 1523
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb