TRUE STORIES
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μιλώντας με την Κατερίνα Βρανά, την πιο αστεία γυναίκα του κόσμου

Κατερίνα, είναι χειρότερο το κακό σeξ ή το καθόλου σeξ;

Μιλώντας με την Κατερίνα Βρανά, την πιο αστεία γυναίκα του κόσμου

Κέρδισε την τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» που διοργάνωσε το Laugh Factory. Το CNN την κατέταξε ανάμεσα στις 13 πιο αστείες γυναίκες στον κόσμο και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε κάνει αν όχι να γελάσεις μέχρι δακρύων, να χαμογελάσεις. Τα βιντεάκια της στο youtube έχουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες views ενώ οι παραστάσεις της είναι πάντα πετυχημένες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Μιλάμε μαζί της για το σeξ, με αφορμή τη νέα της παράσταση, "About Sex" στο θέατρο 104. 

- Κατερίνα τι σε έπιασε και άφησες την Αγγλία για την Ελλάδα;

Δεν την άφησα, η Αγγλία παραμένει η βάση μου, απλώς έπιασε ξαφνικά το stand- up στην Ελλάδα κι έτσι περνάω παραπάνω χρόνο εδώ απ' ότι πριν. Συνεχίζω να πηγαινοέρχομαι από Αγγλία και να πηγαίνω Αυστραλία μια φορά τον χρόνο τουλάχιστον και να ταξιδεύω και σε άλλες χώρες για παραστάσεις.

- Πώς ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκες σε σκηνή;

Η πρώτη φορά που ανέβηκα στην σκηνή ήταν στο νηπιαγωγείο και δεν θυμάμαι πολλά, οπότε θα εστιάσω στην πρώτη φορά που ανέβηκα στην σκηνή για stand- up που ήταν τρομακτική. Είχα κι εμπειρία ως ηθοποιός κι είχα κάνει κ κωμικό αυτοσχεδιασμό αλλα΄και πάλι δεν ήμουν προετοιμασμένη για το πόσο παγώνεις όταν είσαι μόνο εσύ και το κοινό και τίποτα ενδιάμεσα.

- Αυτή τη φορά μας μιλάς για σεξ. Κατά καιρούς δημοσιεύονται έρευνες που κατατάσσουν τους Έλληνες άλλοτε ψηλά στην κατάταξη και άλλοτε πιο χαμηλά. Εσύ τι πιστεύεις, πού βρισκόμαστε;

Αυτά εγώ τα θεωρώ τρελές βλακείες. Πρώτον, ποιός έχει κάτσει να κάνει σεξ με όλες τις εθνικότητες και να τις συγκρίνει; Γιατί για να βγάλεις μιά τέτοια καταταξη χρειάζεσαι μια σταθερή αξία για να γίνει σωστή σύγκριση. Πιστευω ότι το πώς είσαι στο σεξ είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα κι όχι εθνικότητας.



- Κάθε γενιά έχει τα δικά της στανταρ στο σεξ; Οι επόμενες γενιές λες να είναι πιο προχωρημένες από εμάς;

Όχι, Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ένα από τα θέματα που αναλύω στην παράσταση!

- Τι είναι χειρότερο, να κάνεις κακό σeξ ή καθόλου σeξ;

Το κακό σeξ. Ξεκάθαρα.

- Έχεις εμφανιστεί και σε αγγλικό και σε ελληνικό κοινό. Ποιοι είναι πιο δύσκολοι τελικά;

Έχει να κάνει με το πόσο εξοικειωμένοι είναι με το stand-up. Στην Αγγλία το κοινό έχει το stand-up ως μέρος της κουλτούρας τους και το αποδέχεται πλήρως ενώ στην Ελλάδα είναι ακόμα κάτι καινούριο και καμιά φορά τους συστήνεις το είδος ενώ το κάνεις. Αυτή είναι και η μόνη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει αλλιώς δεν τίθεται θέμα του ποιός γελάει πιο εύκολα μεταξύ αυτών των δύο.

- Τι σε κάνει να μένεις στην Ελλάδα, και τι σε κάνει να ετοιμάζεις βαλίτσα;

Η καριέρα μου. Και για τα δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
15 / position1: 499 / position2: 696
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb