ENTERTAINMENT

Big Brother – Έκανε χαμό ο πρώην αντιδήμαρχος: «Η γυναίκα μου φοβάται που θα έχει μέσα ωραίες γυναίκες»

Με φόρα μπήκε ο πρώην αντιδήμαρχος Κορινθίας, Δημήτρης Μπίτζιος

Δημοσίευση ΑΠΡ 28, 2025
Big Brother – Έκανε χαμό ο πρώην αντιδήμαρχος: «Η γυναίκα μου φοβάται που θα έχει μέσα ωραίες γυναίκες»

«Θα κάνουμε χαμό, θα δεις και τα νούμερα»είπε ο Δημήτρης Μπίτζιος στον Πέτρο Λαγούτη στο Big Bother.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με φόρα μπήκε ο πρώην αντιδήμαρχος Κορινθίας, Δημήτρης Μπίτζιος, στο Big Brother. Ο Δημήτρης Μπίτζιος είναι επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ασχολείται με τα κοινά.

Είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία ως «Αντιδήμαρχος» γιατί ξεκίνησε ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χιλιομοδίου και συνέχισε ως αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων (2019-2023). Το 2023 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων ενώ έχει διατελέσει και μέλος της Επιτροπής της ΕΠΟ κατά της βίας στα γήπεδα (2021).

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική και έχουν δύο παιδιά. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του δυναμικό, αυθεντικό και αυθόρμητο. Στην καθημερινότητά του δεν συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού. Η μεγαλύτερη φοβία του; Οι άσχημες μυρωδιές! Έρχεται στο Big Brother γιατί: θέλει να εμπνεύσει και να ξεχωρίσει.

«Θα κάνουμε χαμό, θα δεις και τα νούμερα. Όλη η Κόρινθος είναι συντονισμένη.» είπε αρχικά στο Big Brother και συνέχισε: «Η γυναίκα μου φοβάται λίγο. Φοβάται και λέει ότι θα έχει εκεί μέσα κι άλλες ωραίες γυναίκες και να προσέξω.»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 176 / position2: 818
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb