
Ένα από τα πρόσωπα, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν, είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε να «ζορίζεται» από τον ανταγωνισμό, την ίδια ώρα που όλοι αναμένουν την απόφαση του Πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης για το αν θα συνεχίσει στο τιμόνι της εκπομπής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το πρωί της Παρασκευής 25 Απριλίου, μέσα από το «Buongiorno» του MEGA, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ο Γιώργος Παπαδάκης ετοιμάζει μια αφιερωματική εκπομπή για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Απριλίου, στην οποία θα δούμε άτομα που έχουν συνεργαστεί μαζί του τα 35 χρόνια της πορείας του.
Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως, στην εκπομπή αυτή, ο Γιώργος Παπαδάκης πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα ότι το «Καλημέρα Ελλάδα» θα ρίξει αυλαία τη φετινή σεζόν.
«Θέλω να πω κάτι, γιατί μου ήρθε ένα μήνυμα μέσα από τον ΑΝΤ1. Τα πρόσωπα, που δείξαμε πριν, θα είναι ζωντανά στην εκπομπή. Κάποια μπορεί να είναι και βίντεο, γιατί είναι αρκετά. Θα κάνει την ανακοίνωση ο Γιώργος Παπαδάκης ότι θα τελειώσει αυτή την εκπομπή, φέτος το καλοκαίρι», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment