
Η δίκη πήρε νέα αναβολή για τις 18 Οκτωβρίου, λόγω παρέλευσης του χρόνου, και η γυναίκα που κατηγορείται μίλησε πρώτη φορά στο Πρωινό και ανέφερε το νέο συμφωνητικό με τον τραγουδιστή και τι του ζητά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Έχω ζητήσει να υπογράψουμε ένα συμφωνητικό για να αλλάξει ο όρος stalker, να κλείσει η υπόθεση και να μη στιγματιστώ ως stalker. Δεν είναι συμβιβασμός απλά θέλω να κλείσει η υπόθεση. Εγώ μιλάω για καινούριο συμφωνητικό. Θα ζητούσα εγώ αναβολή, αλλά ζήτησε εκείνος», είπε αρχικά η κατηγορούμενη και όταν τη ρώτησαν αν θέλει να ζητήσει συγγνώμη δήλωσε: «Δε θέλω να μιλάω γι’ αυτό, απλά θέλω να μιλήσω για την εξέλιξη της υπόθεσης».
Και ο τραγουδιστής ανέφερε: «Εννοείται την έχω συγχωρήσει. Δε με έχει ενοχλήσει έκτοτε. Πρέπει να συγχωρείς τους ανθρώπους. Τι να πω άλλο;».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment