ENTERTAINMENT

Χατζίδου κατά Λιάγκα: «Θέλουμε να κρίνουμε αλλά όχι να κρινόμαστε, θεωρεί ότι είναι ξεχωριστός»

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλές τηλεοπτικές κόντρες κατά καιρούς, μην αγιοποιηθούμε όλοι τώρα»

Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2025
Χατζίδου κατά Λιάγκα: «Θέλουμε να κρίνουμε αλλά όχι να κρινόμαστε, θεωρεί ότι είναι ξεχωριστός»

Την τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε νωρίτερα σήμερα (28/3) η παρέα του Breakfast@Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Χατζίδου, παίρνοντας τον λόγο, επέκρινε τη στάση που κρατά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο οποίος παρότι ασχολείται με τα λόγια και τα πεπραγμένα διάσημων προσώπων στην εκπομπή του, ζητά από τους συναδέλφους του να μην ασχολούνται με τον ίδιο.

«Εμένα δεν μου άρεσε ότι διαχώρισε τον εαυτό του από την τηλεοπτική πιάτσα, ότι αυτός δεν έχει καμία σχέση με όλα τα άλλα και είναι ξεχωριστός. Έχει συμμετάσχει πάρα πολλές φορές σε αυτό το… παιχνίδι», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Στις συσκέψεις βλέπουμε αν ένα θέμα το γουστάρει το τηλεοπτικό κοινό και αναλόγως το εξελίσσουμε, αυτό είναι και η δημοσιογραφία. Καλό είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι να πουν ότι μεταξύ τους έχουν πρόβλημα, δεν είναι δυνατόν όλοι να χωνεύουν όλους», σχολίασε από τη μεριά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλές τηλεοπτικές κόντρες κατά καιρούς, μην αγιοποιηθούμε τώρα όλοι. Λέει ωμές αλήθειες και απαντάει μέσα από την εκπομπή του. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θέλουμε να κρίνουμε αλλά όχι να κρινόμαστε. […] Μίλησε απαξιωτικά για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση. Είναι σαν να λέει ότι είμαστε συνεργάτες αλλά έξω από εδώ δεν θέλω ούτε να σας βλέπω, γιατί είστε τέτοιοι», επισήμανε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 250 / position2: 787
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb