CELEBS

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δυσάρεστη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – «Συμβαίνει κάτι που…»

Μετά την Τούνη και εκείνη στα χωρίσματα;

Δημοσίευση ΦΕΒ 18, 2025
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δυσάρεστη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – «Συμβαίνει κάτι που…»

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, συνάντησε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξη της στην Αθήνα μετά το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την Ιωάννα Τούνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο φίλες που βρίσκονται στα χωρίσματα, με τον χωρισμό ωστόσο της Ιωάννας σύμφωνα με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ να είναι κάτι σίγουρο τα “έσπασαν” σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη – Τι είπε για την προσωπική της ζωή;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ευγενική όπως πάντα, αφού απάντησε για το χωρισμό της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, άφησε να εννοηθεί πως τα πράγματα δεν πάνε καλά ούτε στη δική της προσωπική ζωή.

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Δεν ακούς τη φωνής μου; Λες και ήμουν στο γήπεδο. Επειδή πιέστηκα αρκετά το τελευταίο διάστημα της είπα ανεβαίνω. Τον γιορτάσαμε μόνες μας τον Άγιο Βαλεντίνο», ανέφερε αρχικά για το ταξίδι της.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή μετά το γάμο της, τον οποίο επιβεβαίωσε η ίδια σε δηλώσεις της, αποκάλυψε πως: «Το είχα πιο πολύ ανάγκη εγώ παρά η Ιωάννα. Πολλά συμβαίνουν στη ζωή μου. Εν καιρό θα μιλήσουμε. Δεν μπορείς να φανταστείς τι συμβαίνει. Θέλω λίγο το χρόνο μου να πάρω. Κάτι συμβαίνει στη ζωή μου αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να το μοιραστώ».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 199 / position2: 1942
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb