ENTERTAINMENT

Ο Κώστας Τσουρός σε επικό σαρδάμ με την ρεπόρτερ του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» – «Έλα Παναγία μου»

«Συγνώμη, Κωνσταντίνα μου, για πολλούς λόγους» διευκρίνισε, αμέσως μετά, ο Κώστας Τσουρός στον αέρα του MEGA
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 08, 2025
Ο Κώστας Τσουρός σε επικό σαρδάμ με την ρεπόρτερ του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» – «Έλα Παναγία μου»

Μια απολαυστική ομολογουμένως τηλεοπτική στιγμή έμελλε να μας προσφέρει ο Κώστας Τσουρός, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι. Κι αυτό μια και προς στιγμήν ο παρουσιαστής μπέρδεψε την ρεπόρτερ της ψυχαγωγικής εκπομπής με την… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, την ώρα που ο Κώστας Τσουρός επιχείρησε να συνδεθεί με τον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην πλάκα και την ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη, όπου έγινε ο γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες με την Χρυσή Βαρδινογιάννη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «ήταν» εκεί.

«Πάμε λίγο στην εκκλησία; Εκεί είναι η Κωνσταντίνα Σπυρ… Ε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγα να πω, παιδιά! Έλα Παναγία μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής κάνοντας αμέσως μετά, με χαμόγελο, τον σταυρό του.

«Εκεί είναι η Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη. Συγνώμη, Κωνσταντίνα μου. Για πολλούς λόγους» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός με την νεαρή ρεπόρτερ να διευκρινίζει, με χιούμορ, πως «όχι, δεν είμαι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είμαι η Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη αλλά δεν πειράζει».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 250 / position2: 752
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb