CELEBS

«Κόλαφος» ο Λιάγκας κατά Καληφώνη: «Εγώ θα τρόμαζα με έναν μεθυσμένο οδηγό και όχι με μία κάμερα»

Τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη περίμεναν οι δημοσιογράφοι κάτω από το σπίτι της, προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση, σχετικά με τη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα

Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2025
«Κόλαφος» ο Λιάγκας κατά Καληφώνη: «Εγώ θα τρόμαζα με έναν μεθυσμένο οδηγό και όχι με μία κάμερα»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μετά τη σύλληψη του συντρόφου της, Χρήστου Μάστορα, δεν θέλησε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία σκληρή τοποθέτηση στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε ο παρουσιαστής, με αφορμή τη φράση της influencer: «Τρομάζω που είστε κάτω από το σπίτι μου», «εμένα με ενοχλεί πιο πολύ αυτό που είχε ως αντίδραση η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, παρά όλο αυτό που έκανε ο Χρήστος Μάστορας».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Συγγνώμη, γιατί απορεί που την κυνηγάνε οι δημοσιογράφοι; Είναι το πρόσωπο των ημερών ο Μάστορας. Τον αποθεώσαμε με την ταινία, τώρα έκανε ένα μεγάλο λάθος. Τουλάχιστον ο ομιλών δεν τον σταύρωσε. Είναι μέρος του συμβάντος η συγκεκριμένη. Ήταν παρούσα. Λέει στον δημοσιογράφο που κυνηγάει το θέμα ότι την τρομάζει; Εμένα θα με τρόμαζε να έρχεται ένας μεθυσμένος πάνω μου στον δρόμο. Δεν είδα να κρατάει και πιστόλι ο ρεπόρτερ, κάμερα κράταγε».

«Η έπαρση είναι κακό πράγμα στους ανθρώπους. Εγώ θα τρόμαζα με ένα μεθυσμένο οδηγό και όχι με μία κάμερα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 229 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb