CELEBS

Ολίβια Μαν: Φωτογραφίζεται και δείχνει τις ουλές από τη διπλή μαστεκτομή

Η ηθοποιός δεν δίστασε να φωτογραφηθεί τόπλες, μετά τη διπλή μαστεκτομή και τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού

Δημοσίευση ΟΚΤ 24, 2024
Ολίβια Μαν: Φωτογραφίζεται και δείχνει τις ουλές από τη διπλή μαστεκτομή

Η Ολίβια Μαν φωτογραφήθηκε για γνωστή εταιρεία εσωρούχων χωρίς μπλούζα, δείχνοντας τις ουλές από την μαστεκτομή, στην οποία υποβλήθηκε πριν λίγο καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023 και προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή τον Μάρτιο του 2024.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολίβια Μαν δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την καμπάνια που έκανε για την εταιρεία Skims.

Σε αυτές, εμφανίζεται τόπλες, δείχνοντας τις ουλές από τη μαστεκτομή. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξήγησε πως πλέον δεν διστάζει να τις δείξει δημόσια, αφού έχει αποδεχτεί τα σημάδια και τα θεωρεί μια «απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, η ηθοποιός αναφέρει: «Στη μέση αυτής της τελευταίας φωτογράφισης για τα σουτιέν της Skims, αποφάσισα ότι είχα σταματήσει να είμαι ανασφαλής για τις ουλές μου από τη μαστεκτομή. Κάθε σημάδι που άφησε πίσω η ζωή στο σώμα μου είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα. Ελπίζω και άλλες γυναίκες που ήταν αμήχανες για τις ουλές τους να δουν αυτές τις φωτογραφίες και να νιώσουν όλη την αγάπη που στέλνω».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Είναι πραγματικά σημαντικό να συμμετέχεις σε μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει την έρευνα και βοηθά αμέτρητα άτομα που επηρεάζονται από τον καρκίνο του μαστού».

Δείτε την ανάρτησή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη o l i v i a (@oliviamunn)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 219 / position2: 640
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb