Η Malamati Creations παρουσιάζει τη νέα boho συλλογή φθινόπωρο & χειμώνα 2024‑2025

Η Malamati Creations, ηγέτιδα στον χώρο της boho μόδας, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025

Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2024
Η Malamati Creations παρουσιάζει τη νέα boho συλλογή φθινόπωρο & χειμώνα 2024‑2025

Η συλλογή αυτή εμπνέεται από την άγρια ομορφιά της φύσης και την ελευθερία που αποπνέει ο bohemian τρόπος ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα σειρά περιλαμβάνει αέρινα φορέματα, παντελόνες και πλεκτά, φτιαγμένα από φυσικά υλικά όπως οργανικό βαμβάκι, λινό και μαλλί, με έμφαση στα οικολογικά και βιώσιμα υφάσματα. Τα, τα ζεστά γήινα χρώματα και οι μοναδικές λεπτομέρειες υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα κάθε κομματιού, κάνοντάς το ιδανικό για γυναίκες που αγαπούν την αυθεντικότητα και το casual chic στυλ.

Ανακαλύψτε την Boho Κομψότητα

Η νέα συλλογή της Malamati Creations εκφράζει απόλυτα αυτή την boho φιλοσοφία, δίνοντας έμφαση στην άνεση και τη φυσικότητα χωρίς να θυσιάζει το στυλ. Κάθε κομμάτι σχεδιάστηκε με γνώμονα την αυθεντικότητα και τη συνύπαρξη με τη φύση, προσφέροντας στις γυναίκες την ευκαιρία να νιώσουν ελεύθερες και δυναμικές μέσα από τα ρούχα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Boho Πνεύμα της Malamati Creations

«Το boho δεν είναι απλά ένα στυλ, είναι τρόπος ζωής», αναφέρει η καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας. «Πρόκειται για την ελευθερία να εκφράζεις τον εαυτό σου, να αγκαλιάζεις τη διαφορετικότητα και να ζεις με αυθεντικότητα. Στη Malamati Creations, ενσαρκώνουμε αυτό το πνεύμα μέσα από τις συλλογές μας, δημιουργώντας ρούχα που είναι διαχρονικά και βιώσιμα, ενώ παραμένουν απόλυτα σύγχρονα».

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Malamati Creations, www.malamati-creations.gr , όσο και στα φυσικά μας καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Τα ρούχα της συλλογής μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από καθημερινές εμφανίσεις έως βραδινές εξόδους, συνδυάζοντας άνεση, κομψότητα και φυσικά υλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 372 / position2: 764
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb