ENTERTAINMENT

4+1 rom coms που θα σε κάνουν να πιστέψεις ξανά στην αληθινή αγάπη

Ό,τι πρέπει για τα βράδια στο σπίτι
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
4+1 rom coms που θα σε κάνουν να πιστέψεις ξανά στην αληθινή αγάπη
collage

Αν αναζητάς ρομαντικές κομεντί που θα σε κάνουν να πιστέψεις στην αληθινή αγάπη, εδώ είναι 4+1 κλασικές ταινίες που σίγουρα θα σε αγγίξουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Notting Hill (Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ) – 1999

Μια από τις πιο κλασικές ρομαντικές κομεντί, με τον Χιου Γκραντ και την Τζούλια Ρόμπερτς. Ένας ταπεινός βιβλιοπώλης ερωτεύεται μια διάσημη ηθοποιό, και το κωμικό μπέρδεμα που ακολουθεί τους κάνει να ανακαλύψουν ότι η αγάπη είναι πέρα από τη δόξα και το χρήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Love Actually (Αγάπη είναι...) – 2003

Αυτή η ταινία αφηγείται πολλές ιστορίες αγάπης που διασταυρώνονται, από ρομαντικές έως οικογενειακές. Με ένα δυνατό καστ (Χιου Γκραντ, Κόλιν Φερθ, Έμα Τόμσον), το "Love Actually" προσφέρει αμέτρητες στιγμές αγάπης και ανθρωπιάς.

3. The Holiday (Τhe Holiday) – 2006

Η Κάμερον Ντίαζ και η Κέιτ Γουίνσλετ ανταλλάσσουν σπίτια για τις γιορτές, και καθώς προσπαθούν να ξεφύγουν από τις ερωτικές απογοητεύσεις τους, καταλήγουν να ερωτεύονται δύο απροσδόκητους άντρες. Η ταινία είναι γεμάτη ζεστασιά και ελπίδα για την αγάπη.

4. Runaway Bride (Η Νύφη το Σκασε) - 1999

Μια ρομαντική κομεντί με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη Μάγκι, μια γυναίκα που έχει αφήσει τρεις φορές τον γαμπρό της στα σκαλιά της εκκλησίας. Ένας δημοσιογράφος, που γράφει ένα άρθρο για την "νύφη που το σκάει", εμπλέκεται συναισθηματικά μαζί της, καθώς εξετάζει το φόβο της δέσμευσης.

5. While You Were Sleeping (Ενώ Εσύ Κοιμόσουν) - 1995

Μια ρομαντική κομεντί με τη Σάντρα Μπούλοκ. Η Λούσι, μια μοναχική εισπράκτορας εισιτηρίων, σώζει έναν άντρα από βέβαιο θάνατο και, καθώς εκείνος βρίσκεται σε κώμα, η οικογένειά του πιστεύει λανθασμένα ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του. Καθώς περνά χρόνο μαζί τους, αρχίζει να αναπτύσσει αισθήματα για τον αδερφό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
14 / position1: 115 / position2: 622
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb