ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που καυγαδίζουν περισσότερο: Οι καυγατζήδες του ζωδιακού κύκλου

Κάποια ζώδια έχουν την τάση να καυγαδίζουν πιο συχνά
AstroGirl
Τα ζώδια που καυγαδίζουν περισσότερο: Οι καυγατζήδες του ζωδιακού κύκλου
Φωτογραφία από Marina Endzhirgli

Ο καθένας μας αντιδρά διαφορετικά στις εντάσεις και στις συγκρούσεις, και όπως φαίνεται, τα ζώδια παίζουν έναν ρόλο σε αυτό. Κάποια ζώδια έχουν την τάση να καυγαδίζουν πιο συχνά, είτε επειδή έχουν έντονα πάθη είτε επειδή απλώς απολαμβάνουν τον διάλογο και την αντιπαράθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι το πιο παρορμητικό και δυναμικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Με κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, οι Κριοί είναι γεννημένοι μαχητές. Αν τους προκαλέσεις ή νιώσουν ότι δεν τους σέβεσαι, δεν θα διστάσουν να υψώσουν τη φωνή τους και να σε αντιμετωπίσουν. Ο Κριός λειτουργεί με ένστικτο και δεν φοβάται τις συγκρούσεις, γι’ αυτό είναι από τα ζώδια που καυγαδίζουν περισσότερο. Το καλό είναι ότι μετά το καυγά συνήθως ξεχνάνε γρήγορα και δεν κρατούν κακίες.

2. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Λέοντες έχουν έντονη προσωπικότητα και έναν δυνατό εγωισμό, που δεν τους επιτρέπει να υποχωρούν εύκολα. Όταν νιώθουν ότι θίγεται η υπερηφάνειά τους ή δεν τους αποδίδεται η προσοχή που τους αξίζει, δεν θα διστάσουν να αντιδράσουν έντονα. Στους καυγάδες τους, επιδιώκουν πάντα να βγαίνουν νικητές και θέλουν να επιβάλουν την άποψή τους. Όπως και οι Κριοί, όμως, δεν κρατούν κακίες και μετά τον καυγά είναι έτοιμοι για συμφιλίωση.

3. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που καυγαδίζουν με πάθος, καθώς είναι έντονα συναισθηματικός και συχνά καχύποπτος. Έχει βαθιές πεποιθήσεις και όταν νιώθει ότι αδικείται ή ότι κάποιος παραβιάζει την προσωπική του σφαίρα, μπορεί να γίνει εξαιρετικά επιθετικός. Οι καυγάδες με έναν Σκορπιό μπορεί να πάρουν σκληρή τροπή, καθώς είναι διατεθειμένος να βγάλει στην επιφάνεια μυστικά και ευαίσθητα θέματα για να κερδίσει. Και αν πληγωθεί, δύσκολα θα το ξεχάσει.

4. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αν και γενικά οι Ταύροι είναι πιο γαλήνιοι και σταθεροί, όταν θυμώσουν, γίνονται ασταμάτητοι. Είναι πεισματάρηδες και αρνούνται να κάνουν πίσω σε έναν καυγά, αν δεν πιστεύουν ακράδαντα ότι έχουν δίκιο. Έχουν έντονο το αίσθημα της ασφάλειας και όταν κάποιος απειλήσει αυτή την αίσθηση, ο Ταύρος θα αντιδράσει με πείσμα και θα παλέψει μέχρι να επιβάλει την άποψή του.

5. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι, αλλά όταν αισθάνονται ότι κάποιος δεν τους δείχνει τον σεβασμό που τους αξίζει ή απειλεί τη θέση τους, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά συγκρουσιακοί. Δεν τους αρέσουν οι συναισθηματικοί καυγάδες, προτιμούν όμως τις λογικές συγκρούσεις, στις οποίες προσπαθούν να επιβάλουν την άποψή τους με επιχειρήματα και πειθαρχία. Ένας καυγάς με Αιγόκερω μπορεί να είναι μακράς διάρκειας, καθώς δεν υποχωρούν εύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 99 / position2: 639
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb