TRENDS

Πώς να φορέσεις τις φούτερ μπλούζες σου με stylish τρόπο

Οδηγός για κομψές και κυρίως άνετες εμφανίσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να φορέσεις τις φούτερ μπλούζες σου με stylish τρόπο
collage

Τα φούτερ είναι το απόλυτο κομμάτι της άνεσης και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου street style. Παρότι θεωρούνται κυρίως casual ρούχο, με τη σωστή προσέγγιση μπορούν να γίνουν το κεντρικό κομμάτι για κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα πιο κλασικά και εύκολα στυλ είναι να συνδυάσεις το φούτερ σου με τζιν παντελόνι. Για μια χαλαρή, casual εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις ένα oversized φούτερ και να το συνδυάσεις με skinny ή straight-leg τζιν. Αν θέλεις να προσθέσεις μια πινελιά άποψης, μπορείς να επιλέξεις τζιν με σκισίματα ή να διπλώσεις τα μπατζάκια για ένα πιο χαλαρό look.

Το κολάν είναι το ιδανικό ταίρι για τα φούτερ σου, ειδικά όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα στυλ που είναι άνετο αλλά και κομψό. Μπορείς να φορέσεις ένα φούτερ σε loose γραμμή με ένα μαύρο κολάν και sneakers για μια αθλητική αλλά stylish εμφάνιση. Αν θέλεις να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στην εμφάνισή σου, πρόσθεσε αξεσουάρ, όπως ένα καπέλο ή μια τσάντα crossbody και λευκές κάλτσες που να σταματούν ακριβώς κάτω από την κνήμη!

Για πιο κρύες μέρες, τα φούτερ είναι ιδανικά για layering. Συνδύασε ένα φούτερ με ένα μακρύ παλτό ή δερμάτινο μπουφάν για να πετύχεις μια ισορροπία μεταξύ άνεσης και κομψότητας. Το oversized φούτερ που βγαίνει έξω από το παλτό δημιουργεί μια πιο χαλαρή εμφάνιση, ενώ αν επιλέξεις φούτερ με κουκούλα, η κουκούλα που πέφτει έξω από το μπουφάν προσθέτει έναν μοντέρνο, street style αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας πιο απροσδόκητος αλλά πολύ στυλάτος συνδυασμός είναι να φορέσεις το φούτερ σου με μια slip φούστα. Μια πλισέ ή midi φούστα μπορεί να δώσει θηλυκότητα και κίνηση στο look σου, ενώ το φούτερ προσφέρει μια urban και casual αίσθηση. Ολοκλήρωσε το σύνολο με sneakers για μια sporty chic εμφάνιση, ή με ankle boots για μια πιο εκλεπτυσμένη πρόταση.

Μια τάση που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι τα μονοχρωματικά σύνολα. Επίλεξε ένα φούτερ και φόρμες ή παντελόνι στην ίδια απόχρωση για ένα minimal, σύγχρονο look. Ιδανικά, χρησιμοποίησε ουδέτερους τόνους όπως το γκρι, το λευκό ή το μπεζ, ή ακόμα και πιο έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο ή το πράσινο για μια πιο τολμηρή εμφάνιση.

6. Με πουκάμισο από κάτω για preppy στυλ
Αν θέλεις να δώσεις μια πιο preppy διάσταση στο φούτερ σου, φόρεσε από κάτω ένα κλασικό πουκάμισο, αφήνοντας το κολάρο να φαίνεται έξω από το φούτερ. Αυτός ο συνδυασμός είναι τέλειος για πιο formal-casual εμφανίσεις και μπορεί να φορεθεί τόσο με τζιν όσο και με ένα tailored παντελόνι. Προσθέτοντας loafers ή oxford παπούτσια, μπορείς να δημιουργήσεις ένα preppy look που συνδυάζει άνεση και κομψότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 358 / position2: 1331
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb