ΝΥΧΙΑ

Τα αγαπημένα nail trends της Kendall Jenner

Eίναι γνωστή για τον minimal και διακριτικό της χαρακτήρα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα αγαπημένα nail trends της Kendall Jenner
collage

Η Kendall Jenner, ένα από τα πιο επιδραστικά μοντέλα της εποχής, δεν ξεχωρίζει μόνο για το στυλ και την κομψότητά της στα ρούχα, αλλά και για τις επιλογές της στην ομορφιά, όπως τα νύχια. Αν και η Kendall είναι γνωστή για τον minimal και διακριτικό της χαρακτήρα, όταν πρόκειται για την περιποίηση των νυχιών της, ακολουθεί συγκεκριμένες τάσεις που αντικατοπτρίζουν την αγάπη της για τη μόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Minimal Chic
Η Kendall Jenner αγαπά τα minimal νύχια, και συχνά επιλέγει καθαρές, nude αποχρώσεις ή απλές ημιδιαφανείς βάσεις. Αυτά τα κλασικά και διαχρονικά χρώματα ενισχύουν την κομψότητά της χωρίς να είναι υπερβολικά έντονα. Αυτή η επιλογή ταιριάζει με το «clean look» που έχει κάνει τη Kendall να ξεχωρίζει.

2. Short & Neat
Σε αντίθεση με πολλές από τις αδερφές της που προτιμούν τα μακριά νύχια, η Kendall συχνά προτιμάει κοντά και καλοσχηματισμένα νύχια. Αυτό της επιτρέπει να διατηρεί ένα πιο φυσικό και πρακτικό στυλ, το οποίο αντανακλά την απλότητα και τον ρεαλισμό που προσπαθεί να ενσωματώσει στην καθημερινότητά της.

3. Classic Red
Παρόλο που λατρεύει τις ήπιες αποχρώσεις, η Kendall συχνά επιλέγει το κλασικό κόκκινο χρώμα στα νύχια για εμφανίσεις που απαιτούν μια δόση λάμψης και φινέτσας. Το κόκκινο θεωρείται διαχρονικό και chic, προσδίδοντας ένα κομψό και ταυτόχρονα δυναμικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή της.

4. Nail Art με Διακριτικές Λεπτομέρειες
Αν και δεν είναι λάτρης των πολύπλοκων και έντονων nail art σχεδίων, η Kendall κάποιες φορές ενσωματώνει διακριτικά στοιχεία στα νύχια της, όπως λεπτές γραμμές ή γεωμετρικά μοτίβα, που προσθέτουν ένα δημιουργικό άγγιγμα χωρίς να απομακρύνεται από την κλασική της αισθητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 340 / position2: 1011
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb