ENTERTAINMENT

Το αμήχανο φιλί της Angelina Jolie και η ομιλία μετά την παραλαβή του Όσκαρ το 2000

Η ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία των Oscars που συνεχίζει να είναι θέμα συζητήσεων, 24 χρόνια μετά

Το αμήχανο φιλί της Angelina Jolie και η ομιλία μετά την παραλαβή του Όσκαρ το 2000
collage

Φέτος συμπληρώνονται 24 χρόνια από τη στιγμή που η Angelina Jolie συγκλόνισε τον κόσμο, όταν φίλησε τον αδελφό της, James Haven, στο κόκκινο χαλί των Oscars. Το 2000, η Jolie, μόλις 24 ετών τότε, είχε κερδίσει το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Girl, Interrupted".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά την απονομή, η Jolie, σε κατάσταση ενθουσιασμού, αναφέρθηκε στον αδελφό της, ο οποίος την είχε συνοδεύσει στην τελετή. «Είμαι σε σοκ και είμαι τόσο ερωτευμένη με τον αδελφό μου αυτή τη στιγμή», δήλωσε, προσθέτοντας: «Μου είπε ότι με αγαπά και ξέρω ότι είναι πολύ χαρούμενος για μένα».

Η στιγμή που ακολούθησε, όταν η Jolie φίλησε τον Haven στα χείλη, έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και συζητήσεις για πολλά χρόνια. Μερικούς μήνες αργότερα, η Jolie εξήγησε ότι ο φιλί ήταν απλώς «αδελφική αγάπη» και τόνισε ότι «οι γονείς μας το αγάπησαν αυτό και αυτό είναι που έχει σημασία».

Ο Haven, από την πλευρά του, είχε σχολιάσει το περιστατικό, λέγοντας: «Δεν έδωσα στη Angie γαλλικό φιλί. Ήταν κάτι απλό και όμορφο. Την συγχάρηκα για την νίκη της και της έδωσα ένα γρήγορο φιλί στα χείλη».

Η αδελφική τους σχέση παρέμεινε ισχυρή και έκτοτε, με τον Haven να φροντίζει τα παιδιά της Jolie κατά τη διάρκεια του χωρισμού της από τον Brad Pitt. Η Jolie είναι γνωστή για τις μεγάλες δηλώσεις αγάπης της, ενώ κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Billy Bob Thornton, οι δύο φορούσαν φιαλίδια αίματος ο ένας του άλλου ως σύμβολο της αγάπης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 393 / position2: 936
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb