Έλενα Παπαρίζου: 20 χρόνια My number one!

Μαζί της βρέθηκαν και 3 υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό

Δημοσίευση ΟΚΤ 21, 2024
Έλενα Παπαρίζου: 20 χρόνια My number one!

Η Έλενα Παπαρίζου παρευρέθηκε στην εκδήλωση του OGAE Greece, στην ετήσια συνάντηση των Ελλήνων fans της Eurovision το Σάββατο, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 20 χρόνια από τη μεγάλη νίκη της τραγουδίστριας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό με το «My number one», το 2005.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη βραδιά παρουσίασε ένας ειδικός σε θέματα Eurovision από τον τηλεοπτικό χώρο, ο Θέμης Μάλλης!

Στην εκδήλωση έδωσε επίσης το παρών και ο Φωκάς Ευαγγελινός που επιμελήθηκε το στήσιμο και τη χορογραφία, καθώς και διάφοροι συντελεστές που εργάστηκαν τότε στην ελληνική συμμετοχή του «My number one» και μας οδήγησαν στη νίκη.

«Δεν ήταν δική μου η νίκη, είναι της Ελλάδος! Η Eurovision έχει αλλάξει σίγουρα στα χρόνια. Σε ό,τι αφορά εμένα έχω ωριμάσει, βλέπω τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο, και ίσως να μην έχω το ίδιο άγχος», είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για τη φετινή Eurovision μαθαίνω, ότι θα διαγωνιστούν πολλά παιδιά και ο κόσμος θα ψηφίσει. Αυτό το ήθελα πάρα πολλά χρόνια και χαίρομαι πολύ», συνέχισε η τραγουδίστρια.



Μαζί της βρέθηκαν και 3 υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό, η Evangelia, ο Θάνος Λάμπρου και η Κλαυδία, αφού τώρα ξεκινάνε οι διαδικασίες για τον πρώτο ανοιχτό τελικό μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, αλλά και η Δάφνη Μπόκοτα που είχε παρουσιάση τον τελευταίο ελληνικό ανοιχτό τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Πριν 53 εβδομάδες
Διλήμματα Podcast: H Έλενα Παπαρίζου σε μια διαφορετική συνέντευξη
Η τραγουδίστρια απαντά σε E-Daily Διλήμματα
Celebs Χτες
Έλενα Παπαρίζου: Έβαλε τα κλάματα όταν είδε τον πατέρα της σε βίντεο από τη Eurovision 2005
«Ο μπαμπάς μου παιδιά, ο μπαμπάς μου», ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου και ξέσπασε σε κλάματα
5 / position1: 99 / position2: 1139
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb