ENTERTAINMENT

Η σχέση που ξεκίνησε με πάθος και κατέληξε... με δημόσια διαπόμπευση στα social media

Eνα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στα μέσα ενημέρωσης, με έντονες αντιδράσεις και δημόσια διαμάχες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η σχέση που ξεκίνησε με πάθος και κατέληξε... με δημόσια διαπόμπευση στα social media
collage

Η σχέση της Blac Chyna και του Rob Kardashian υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στα μέσα ενημέρωσης, με έντονες αντιδράσεις και δημόσια διαμάχες. Η ιστορία τους, που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και εξελίχθηκε σε μια σειρά από συγκρούσεις και δικαστικές διαμάχες, απασχόλησε το κοινό για αρκετά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αρχή της σχέσης

Η Blac Chyna, ράπερ που έγινε γνωστή μέσω των κοινωνικών μέσων και της βιομηχανίας της μόδας, και ο Rob Kardashian, μέλος της διάσημης οικογένειας Kardashian, ανακοίνωσαν την σχέση τους το 2016. Αρχικά, η σχέση τους φαινόταν δυνατή και γεμάτη πάθος, με το ζευγάρι να αρραβωνιάζεται λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση τους και να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Dream Kardashian, η οποία γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2016.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miami | Broward Photographer / Videographer (@ikonikvision)

Η δημόσια διαμάχη

Παρόλο που η γέννηση της Dream φάνηκε να ενώνει το ζευγάρι, τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν. Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα σε μια δύσκολη και ασταθή κατάσταση. Οι συχνές διαμάχες τους συχνά έβγαιναν στη δημοσιότητα, με το ζευγάρι να κατηγορεί ο ένας τον άλλον για προδοσία, βία και εκμετάλλευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι του 2017, η κατάσταση χειροτέρεψε όταν ο Rob Kardashian ανέβασε προσωπικές φωτογραφίες της Blac Chyna στο Instagram, κατηγορώντας την για απιστία και ανάρμοστη συμπεριφορά. Αυτή η ενέργεια προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, και η Blac Chyna απάντησε με μια αγωγή, κατηγορώντας τον Rob για εκδίκηση μέσω διαδικτύου («revenge porn») και προσβολή της προσωπικότητάς της.

Οι νομικές διαμάχες

Η αντιπαράθεση τους μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, με την Blac Chyna να διεκδικεί χρηματικές αποζημιώσεις και να ζητά περιοριστικά μέτρα κατά του Rob. Παράλληλα, ακολούθησαν διαμάχες για την επιμέλεια της κόρης τους, καθώς και για οικονομικές συμφωνίες.

Το 2020, η Blac Chyna μήνυσε την οικογένεια Kardashian, κατηγορώντας τους για συνωμοσία και παρέμβαση που οδήγησε στην ακύρωση του τηλεοπτικού ριάλιτι σόου που είχε με τον Rob, το "Rob & Chyna". Παρά το ότι η Blac Chyna απαίτησε εκατομμύρια σε αποζημιώσεις, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της οικογένειας Kardashian.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Kardashian, dream daddy (@robkardashianofficial)

Παρά τις έντονες διαμάχες, το ζευγάρι φαίνεται να έχει βρει έναν πιο ειρηνικό τρόπο συνύπαρξης, τουλάχιστον όσον αφορά την ανατροφή της κόρης τους. Και οι δύο φαίνεται να έχουν επικεντρωθεί στις επαγγελματικές και προσωπικές τους ζωές. Η Blac Chyna έχει στραφεί σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και τη βιομηχανία των καλλυντικών, ενώ ο Rob, αν και διατηρεί χαμηλότερο προφίλ, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στα οικογενειακά πρότζεκτ των Kardashians.

 Σήμερα, παρά την ιστορία τους, φαίνεται πως και οι δύο προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους τις δύσκολες στιγμές, επικεντρώνοντας στην ανατροφή της κόρης τους και στις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 90 / position2: 2800
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb