ENTERTAINMENT

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η άβολη στιγμή που μαθαίνει από τα media ότι ο 14χρονος γιος του έχει κοπέλα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 20, 2024
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η άβολη στιγμή που μαθαίνει από τα media ότι ο 14χρονος γιος του έχει κοπέλα
Instagram

O Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και πατέρας και έχει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεεις ενός γονέα που έχει παιδί στην εφηβεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 14χρονος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ έχει τη δική του τόσο ως γιος ενός τόσο διάσημου ανθρώπου αλλά όσο και ως έφηβος με τις δικές του επιθυμίες και φιλίες.

Η άβολη στιγμή για τον Ρονάλντο ήρθε όταν τα μέσα ενημέρωσης τον ενημέρωσαν πως ο γιος του έχει κοπέλα. Ο ποδοσφαιριστής, σε σχετική ερώτηση, δήλωσε άγνοια για τις σχέσεις του γιου του: «Γνώριζα πως έχει φίλες, αλλά ουδέποτε μου είπε κάτι για κοπέλα».

Όταν το... μυστικό του γιου του αποκαλύφθηκε, ο Ρονάλντο παραδέχτηκε πως τον «έπιασε» στα πράσα, αλλά δεν ήταν θυμωμένος, παρά μόνο ενοχλημένος που δεν είχε ενημερωθεί νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από λίγο, όπως είοε κατάλαβε γιατί ο γιος του ζητούσε περισσότερα χρήματα: «Έχω καταλάβει τώρα ότι ίσως ήθελε περισσότερα για εκείνη».

Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει την κοπέλα του γιου του, τονίζοντας ότι οι γονείς πρέπει να είναι ενήμεροι για το τι κάνουν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 171 / position2: 613
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb