ENTERTAINMENT

Όλες οι φορές που η Tyra Banks είχε φριχτή συμπεριφορά στο America`s Next Top Model

Η απαιτητική παρουσιάστρια του σόου, έχει δεχτεί «πυρά» για τη συμπεριφορά της

Όλες οι φορές που η Tyra Banks είχε φριχτή συμπεριφορά στο America`s Next Top Model
@tyrabanks

Το America's Next Top Model (ANTM) ήταν μια εξαιρετικά δημοφιλής σειρά στις αρχές των 2000s, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο έντονων αντιδράσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια και δημιουργός του, Tyra Banks, έχει κατηγορηθεί για αμφιλεγόμενες δηλώσεις και συμπεριφορές κατά τη διάρκεια των 24 σεζόν της σειράς.

Ανάμεσα στις πιο αμφιλεγόμενες στιγμές ήταν η προτροπή σε μια ομοφυλόφιλη διαγωνιζόμενη να "κατευνάσει" τη σeξουαλικότητά της, καθώς και η στιγμή που μια άλλη διαγωνιζόμενη, αφού είχε πάρει βάρος, κλήθηκε να ντυθεί σαν ελέφαντας για μια φωτογράφιση. Άλλο ένα περιστατικό ήταν όταν χαρακτήρισαν μια διαγωνιζόμενη "plus-size", "χοντρή" και "τεράστια", παρόλο που φορούσε νούμερο έξι (όταν το plus-size ξεκινά συνήθως από το 12).<

View this post on Instagram

A post shared by Nigel Barker (@nigelbarker)

Επίσης, η Tyra επικρίθηκε για τη χρήση μακιγιάζ σε μια φωτογράφιση που μετέτρεπε τα μοντέλα σε διαφορετικές εθνικότητες, καθώς και για την κακή μεταχείριση μιας κωφής διαγωνιζόμενης που κλήθηκε να ποζάρει σε απόλυτο σκοτάδι, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με τη διερμηνέα της.

View this post on Instagram

A post shared by Dahlia Sin (@dahlia_sin)

Παρότι το ANTM υπήρξε τεράστια επιτυχία, αυτές οι αντιπαραθέσεις έχουν ρίξει μια σκοτεινή σκιά στη φήμη της Tyra Banks και της εκπομπής, με αρκετούς πρώην συμμετέχοντες να μιλούν για τραυματικές εμπειρίες που βίωσαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 154 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb