CELEB STYLE

Το χρώμα στα ρούχα που φορά τώρα όλη η ελληνική showbiz

Φόρεσε το όπως η Φαίη, η Σταματίνα ή η Κατερίνα Καινούργιου.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το χρώμα στα ρούχα που φορά τώρα όλη η ελληνική showbiz
Stamatina Tsimtsili Instagram

Αν ψάχνεις πώς να φορέσεις το γκρι αυτή τη σεζόν, πάρε έμπνευση από τη Φαίη Σκορδά, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Κατερίνα Καινούργιου, που δίνουν τις δικές τους εκδοχές για το απόλυτο χειμερινό χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Φαίη Σκορδά έχει δείξει την αδυναμία της στο γκρι μέσα από εντυπωσιακά total grey σύνολα. Είτε επιλέγει ένα κοστούμι με παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και γιλέκο, είτε ένα πιο office look με strapless bustier σε στυλ γιλέκου, το αποτέλεσμα είναι πάντα κομψό. Το μυστικό της είναι στα αξεσουάρ, καθώς τα συνδυάζει με διακριτικά κοσμήματα που προσθέτουν μια elegant πινελιά.

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τα mini και αυτή τη φορά επέλεξε ένα γκρι shirt dress με ιδιαίτερο σχεδιασμό. Το φόρεμα συνδυάζει κλασικό πάνω μέρος με στενή φούστα που έχει ντραπέ λεπτομέρειες, κολακεύοντας τη σιλουέτα. Το outfit της απογειώνεται με ψηλοτάκουνα μεταλλικά πέδιλα, προσθέτοντας μια glam πινελιά. Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε το γκρι με έναν πιο ανδρόγυνο τρόπο, επιλέγοντας ένα σκούρο κοστούμι με ρίγες. Αυτό που ξεχώρισε το look της ήταν η αντίθεση με μια ρομαντική μπλούζα από μέσα, προσδίδοντας θηλυκότητα στο σύνολο. Ολοκλήρωσε το look με μια χοντρή μαύρη ζώνη από croco δέρμα, αποδεικνύοντας πως το γκρι ταιριάζει άψογα με τα μαύρα αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
1 / position1: 517 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb