Τα προϊόντα της Foreo που θα γίνουν σύμμαχός σου στην περιποίηση της επιδερμίδας σου το φθινόπωρο

Καθώς πλησιάζουν οι κρύες μέρες, το δέρμα μας αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, όπως η αφυδάτωση και η αποδυνάμωση του δερματικού φραγμού που προκαλείται από την ξηρασία

Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2024
Τα προϊόντα της Foreo που θα γίνουν σύμμαχός σου στην περιποίηση της επιδερμίδας σου το φθινόπωρο

Ο σουηδικός γίγαντας της τεχνολογίας δέρματος FOREO προσφέρει την τέλεια φόρμουλα για βαθιά φροντίδα του δέρματος που θα σας περιποιηθεί και θα σας κρατήσει ζεστή και θρεμμένη καθ' όλη τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απαλή απολέπιση που παρέχει το LUNA™ 4 Plus θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και θα ενισχύσει την απορρόφηση άλλων θεραπειών της ρουτίνας περιποίησης του δέρματός σας.

Οι εξαιρετικά μαλακές τρίχες του και η εξαιρετικά υγιεινή σιλικόνη του προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία περιποίησης του δέρματος. Για να απολαύσετε πλήρως και να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για την αλλαγή του καιρού, είναι απαραίτητο να συνδυάσετε τη συσκευή δερματικής τεχνολογίας LUNA™ 4 Plus με το ενυδατικό καθαριστικό LUNA™ Micro-Foam 2.0 Cleanser. Όχι μόνο θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας, αλλά θα μειώσει επίσης τις βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία UVB, θα καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και θα αφήσει την επιδερμίδα σας ισορροπημένη, νεανική και πιο δυνατή.

Ένα άλλο βασικό βήμα για την αποκατάσταση της επιδερμίδας σας μετά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες είναι σίγουρα ένας ορός υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, η οποία είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια των ξηρότερων, ψυχρότερων μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η FOREO παρουσιάζει τον ορό SUPERCHARGED™ Serum 2.0, με ένα σύμπλεγμα πέντε τύπων υαλουρονικού οξέος που θρέφει σε βάθος και διατηρεί το μικροβίωμα του δέρματος, ενισχύοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του για μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Παράλληλα με το σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος, ο ορός περιέχει επίσης ηλεκτρολύτες που λειτουργούν αποτελεσματικά με συσκευές μικρορεύματος, όπως το FOREO BEAR™ 2, για τη μεταφορά μικρορευμάτων από την επιφάνεια του δέρματος στους μύες από κάτω.

Τα αντιοξειδωτικά όπως το σκουαλάνιο, τα κεραμίδια και η βιταμίνη Ε ενισχύουν τον φραγμό του δέρματος, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στη φθορά και την ευαισθησία. Επιπλέον, η πανθενόλη και τα αμινοξέα βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας του δέρματος, κλειδώνοντας την υγρασία, αφήνοντάς το πιο απαλό στην αφή και πιο υγιές στην όψη.

Αν πραγματικά παλεύετε με το ξηρό δέρμα, είναι σημαντικό να ενσωματώσετε ένα έλαιο στη νυχτερινή σας ρουτίνα.

Το λάδι προσώπου FOREO SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil θα προσφέρει στο δέρμα σας όλα όσα χρειάζεται. Πλούσιο σε πεπτίδια, έλαιο αβοκάντο, έλαια σπόρων ιαπωνικής καμέλιας και την αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, αυτό το έλαιο λειτουργεί για να βελτιώσει την εμφάνιση των ρυτίδων, της ερυθρότητας και των πόρων ενώ κοιμάστε.

Φέτος το φθινόπωρο, θρέψτε και περιποιηθείτε το δέρμα σας όπως ποτέ άλλοτε με τα προϊόντα περιποίησης FOREO και τις κορυφαίες συσκευές τεχνολογίας για το δέρμα. Μετά από ποιοτική φροντίδα, το δέρμα σας θα σας ευχαριστεί καθ' όλη τη διάρκεια των ψυχρότερων ημερών που έρχονται.
Οι συσκευές περιποίησης και τεχνολογίας δέρματος FOREO είναι διαθέσιμες στο foreo.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
8 / position1: 399 / position2: 1466
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb