Ανακαλύψτε το Μυστικό της Σύλληψης με τα Τεστ Ωορρηξίας Hometest ‑ Το Υπέρτατο Εργαλείο για Κάθε Γυναίκα!


Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2024
Ανακαλύψτε το Μυστικό της Σύλληψης με τα Τεστ Ωορρηξίας Hometest ‑ Το Υπέρτατο Εργαλείο για Κάθε Γυναίκα!

Όποια γυναίκα προσπαθεί να συλλάβει, γνωρίζει καλά το άγχος και την απογοήτευση κάθε μήνα που δεν τα καταφέρνει. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους, όμως στατιστικά στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γονιμότητας.

Καθώς οι γόνιμες ημέρες της γυναίκας είναι μόνο δύο μέσα στο μήνα, είναι απολύτως φυσιολογικό να χρειαστεί ένα υγιές ζευγάρι ακόμα και έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι να συλλάβει. Αν, μάλιστα, υπάρχουν ακόμα και μικροπροβλήματα γονιμότητας, το διάστημα αυτό μπορεί να παραταθεί κατά πολύ.

Όχι, όμως, αν επιλέξετε την έξυπνη λύση και χρησιμοποιήσετε τεστ ωορρηξίας. Με ένα αξιόπιστο και υψηλής ακριβείας τεστ ωορρηξίας, όπως της Hometest, μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς πότε έχετε ωορρηξία.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μείνετε έγκυος ακόμα και από τον πρώτο μήνα προσπαθειών χωρίς άγχος και απογοητεύσεις και κυρίως χωρίς να χάνονται κύκλοι απλά και μόνο επειδή δεν ξέρετε πότε έχετε ωορρηξία.

Τι είναι η ωορρηξία;

Ωορρηξία είναι η απελευθέρωση του ωαρίου από την ωοθήκη, ώστε αυτό να περιμένει στη σάλπιγγα τη γονιμοποίηση από το σπερματοζωάριο.

Η ωορρηξία συμβαίνει μία φορά τον μήνα περίπου στο μέσο του κύκλου της γυναίκας και το ωάριο παραμένει βιώσιμο για περίπου 24 ώρες, αφού απελευθερωθεί από την ωοθήκη. Από την άλλη, τα σπερματοζωάρια μπορούν να επιβιώσουν λίγες ημέρες στο αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας, όμως στο μέγιστο αριθμό και κινητικότητα βρίσκονται για 2-3 ημέρες.

Συνεπώς, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη γυναίκα να γνωρίζει πότε έχει ωορρηξία. Με αυτόν τον τρόπο, ξέρει τις δύο ημέρες που είναι πιο γόνιμη, δηλαδή τη μέρα πριν την ωορρηξία και τη μέρα της ωορρηξίας. Έτσι, οι προγραμματισμένες επαφές εκείνες τις ημέρες εκτοξεύουν τις πιθανότητες επίτευξης εγκυμοσύνης.

Τι είναι τα τεστ ωορρηξίας;

Το τεστ ωορρηξίας λειτουργεί με έναν πολύ απλό και εύχρηστο τρόπο. Ανιχνεύει στα ούρα την ορμόνη LH (ωχρινοτρόπος ορμόνη), η οποία αυξάνεται κατακόρυφα 24-36 ώρες πριν την ωορρηξία.

Αν, λοιπόν, η γυναίκα ξεκινήσει από νωρίς τα τεστ ωορρηξίας (ιδανικά από την 8η ημέρα του κύκλου), κάνοντας ένα τεστ την ημέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει την ωορρηξία της. Θα γνωρίζει εκ των προτέρων πότε θα γίνει, αναγνωρίζοντας το «γόνιμο παράθυρό» της, τις δύο ημέρες δηλαδή με τη μέγιστη γονιμότητα. Δείτε επίσης και ποια είναι τα συμπτώματα ωορρηξίας 

Τα τεστ ωορρηξίας της Hometest χρησιμοποιούνται με πολύ απλό τρόπο και ανιχνεύουν αποτελεσματικά την ορμόνη LH, ώστε να μάθετε με ακρίβεια ωρών πότε έχετε ωορρηξία. Διατίθενται στην κλασική μορφή με πλαστικό περίβλημα, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε με βύθιση είτε στη ροή των ούρων για τη μέγιστη ευκολία.

Από την άλλη, διατίθενται και σε μορφή ταινιών, που είναι πολύ οικονομικές. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε τα τεστ από νωρίς, χωρίς άγχος και με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση.

Οφέλη από τη χρήση τεστ ωορρηξίας

Σε κάθε κύκλο, ακόμα και το πιο υγιές και γόνιμο ζευγάρι έχει 25% πιθανότητες σύλληψης. Αν, μάλιστα, αναλογιστούμε ότι μπορεί η ωορρηξία να μη γίνει αντιληπτή και να χαθεί, είτε επειδή ο κύκλος της γυναίκας δεν είναι σταθερός είτε επειδή στη συγκεκριμένη γυναίκα η ωορρηξία δεν γίνεται ακριβώς στη μέση του κύκλου, γίνεται αντιληπτό ότι οι πιθανότητες πέφτουν πολύ κάθε μήνα.

Με το τεστ ωορρηξίας αυτό το πρόβλημα λύνεται και οι πιθανότητες εγκυμοσύνης αγγίζουν το μέγιστο δυνατό. Το ζευγάρι παύει να αγχώνεται, αφού δεν χρειάζεται να ανησυχεί ή να υποθέτει πότε είναι οι γόνιμες μέρες και η επιτυχία έρχεται πολύ γρήγορα.

Και όλα αυτά με έναν εξαιρετικά απλό, εντελώς ανώδυνο και οικονομικό τρόπο. Με τα τεστ ωορρηξίας της Hometest.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα τεστ ωορρηξίας

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα τεστ ωορρηξίας είναι με ταινίες πολλών τεστ που έχουν πολύ χαμηλή τιμή.

Αν και η ωορρηξία συνήθως συμβαίνει 14 ημέρες πριν την επόμενη περίοδο, δηλαδή στο μέσο του κύκλου, σε πολλές γυναίκες συμβαίνει πιο νωρίς. Επομένως, καλό είναι να ξεκινάτε με το τέλος της περιόδου να κάνετε το τεστ.

Κάθε ημέρα, ιδανικά το πρωί, μπορείτε να κάνετε το τεστ είτε με βύθιση είτε στη ροή των ούρων, αν και η τελευταία επιλογή παρέχεται μόνο στα τεστ ωορρηξίας με πλαστικό περίβλημα και όχι στις ταινίες.

Μόλις το τεστ βγει θετικό, αυτό σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα θα έχετε ωορρηξία. Οπότε προτείνεται οι επαφές να γίνουν τη μέρα του θετικού τεστ και την επόμενη, ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες σύλληψης.

Δείτε όλες τις επιλογές που έχετε στα τεστ ωορρηξίας της Hometest που χαρακτηρίζονται από τη μεγαλύτερη αξιοπιστία στην αγορά και διατίθενται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Το να έχετε σε αυτόν τον κύκλο τις υψηλότερες πιθανότητες σύλληψης είναι μόνο ένα κλικ μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
18 / position1: 275 / position2: 841
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb