CELEBS

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη, η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στο catwalk της Victoria’s Secret

Το 21χρονο μοντέλο μετρά ήδη συνεργασίες με μεγάλους οίκους όπως οι Chanel, Giorgio Αrmani και ο Elie Saab.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη, η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στο catwalk της Victoria’s Secret
collage

Όλα όσα ξέρουμε για την πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στο πολυαναμενόμενο catwalk της Victoria’s Secret

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ανθή Φακιδάρη, το 21χρονο μοντέλο που έγινε το πρώτο Ελληνίδα που περπάτησε στο catwalk της Victoria’s Secret, αποτελεί πλέον μία από τις πιο λαμπρές παρουσίες στο χώρο της μόδας.

Το σημαντικό αυτό γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια με αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε στιγμιότυπα τόσο από τα παρασκήνια όσο και από την πασαρέλα. Στις φωτογραφίες φαίνεται να φοράει λευκά δαντελωτά εσώρουχα και ζαρτιέρες, ενώ η αυτοπεποίθησή της πάνω στη σκηνή ήταν αδιαμφισβήτητη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Fakidari (@anthifakidari)

Η Ανθή, με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η πορεία της στο μόντελινγκ ξεκίνησε εντελώς τυχαία, όταν επισκέφθηκε τον πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν ως κάμεραμαν στον Alpha. Τότε, επαγγελματίες του χώρου διέκριναν το ταλέντο και τις δυνατότητές της, προτείνοντάς της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Από εκεί και έπειτα, η καριέρα της απογειώθηκε, με συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης οίκους μόδας, όπως Chanel, Giorgio Armani και Elie Saab. Μία από τις κορυφαίες στιγμές της ήταν η συμμετοχή της ως πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από την επιτυχία της στον κόσμο της μόδας, η προσωπική ζωή της Ανθής βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς η σχέση της με τον Αγγαίο Ποθητό, επίσης μοντέλο, απασχόλησε τα μέσα. Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε μέσα από κοινή παρέα, και όπως αναφέρουν οι ίδιοι, αρχικά ήταν στενοί φίλοι πριν καταλάβουν τα κοινά τους ενδιαφέροντα και αρχίσουν τη σχέση τους. Μαζί, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν για το Marie Claire, σε ένα αφιέρωμα αφιερωμένο στην αγάπη.

Η Ανθή Φακιδάρη, με τις επιτυχίες και την αυθεντικότητά της, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για νέα κορίτσια που ονειρεύονται να διαπρέψουν στον χώρο της μόδας, ενώ η πορεία της δείχνει ότι το ταλέντο και η προσπάθεια μπορούν να ανοίξουν πόρτες ακόμα και στα πιο απαιτητικά διεθνή σκηνικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria's Secret (@victoriassecret)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria's Secret (@victoriassecret)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 185 / position2: 3055
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb