CELEBS

Fipster: Απολογήθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε στο βίντεο με τη Super Kική

«Ζητώ συγγνώμη, δεν υποστηρίζω τέτοιες απόψεις»

Δημοσίευση ΟΚΤ 15, 2024
Fipster: Απολογήθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε στο βίντεο με τη Super Kική

Η εκπομπή «Breakfast@Star» ήρθε σε επικοινωνία με τον Fipster μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο βίντεο της Super Κικής στο Youtube στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι η γνωστή Υoutuber σχολιάζοντας την κατάρρευση της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου και την απόφασή της να θέσει εκτός της συναυλίας της τον Χρήστο Μάστορα, προέβη σε έναν αδιανόητο σχολιασμό για τον τραγουδιστή. «Την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε η Super Κική.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Λανθασμένα, εκείνη την ώρα, βάζοντας την κλακέτα στο πρόσωπό μου, θεώρησα ότι έγινε κατανοητό ότι εγώ διαχωρίζω τη θέση μου. Δεν έγινε κατανοητό μάλλον, δεν οικειοποιούμαι αυτή τη σάτιρα και αυτό το σχόλιο, γιατί και η Κική δεν έχει ρατσιστικές απόψεις, ούτε υπήρχε κάποια πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Ειρωνευόταν την όλη κατάσταση υπερασπίζοντας τον Χρήστο Μάστορα», είπε ο Fipster.

«Εγώ δεν οικειοποιούμαι αυτό το σχόλιο. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, δεν ήξερα τι να πω. Με φέρνει σε άβολη θέση, γιατί και η Γαρυφαλλιά είναι καλή μου φίλη, έχω συναντήσει τον Χρήστο Μάστορα έξω αρκετές φορές. Ένιωσα πραγματικά άβολα, ζητώ συγγνώμη για όποιον έχει θεωρήσει ότι εγώ συμμετέχω και ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και τέτοια σχόλια», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι το βίντεο στο YouTube έχει διαγραφεί.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celebs Χτες
Στη φόρα τα μηνύματα της Κατερίνας Καινούργιου για Μπάρκα και Τσαγκρίδη – «Σου έφαγε τον γαμπρό»
Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεσπάσει στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Super Κική!
Celebs Χτες
Σούπερ Κική: «Πήγα να υποστηρίξω τον Χρήστο Μάστορα»
Ένα σχόλιο που έκανε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα στο κανάλι της στο Youtube προκάλεσε χαμό σχολίων στην εκπομπή Super Κατερίνα
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 357 / position2: 1180
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb