CELEBS

Super Κική για Χρήστο Μάστορα: «Την “έφαγε” τη Μαρινέλλα! Ξέρουν οι Αλβανοί από μάγια!»

Δείτε το βίντεο!

Δημοσίευση ΟΚΤ 14, 2024
Super Κική για Χρήστο Μάστορα: «Την “έφαγε” τη Μαρινέλλα! Ξέρουν οι Αλβανοί από μάγια!»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Δευτέρα 14/10 πρόβαλλαν στο πλατό απόσπασμα από το νέο βίντεο της Super Κική στο Youtube όπου έκανε μια απαράδεκτη αναφορά στον Χρήστο Μάστορα με αφορμή την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, όταν έγινε αναφορά πως η τραγουδίστρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά τη συναυλία της αφού είχαν προηγηθεί όλα αυτά με τον τραγουδιστή και την απόφαση της να τον βγάλει από τη συναυλία, η Super Κική, είπε:

«Τι έπαθε τι έκανε ο Μάστορας; Διάρροια έπαθε ο άνθρωπος παιδιά. Του έβγαιναν τα @@@ από τα μάτια. Την έφαγε! Την έφαγε το μαγιολίκι του Μάστορα. Άλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια γενικά. Κρατάει ουδέτερη στάση βλέπεις, ο άνθρωπος έχει έρθει εδώ πέρα με κίνδυνο της ζωής του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του. Λέμε τώρα. Στην Καινούργιου θα είναι αύριο».

Βέβαια, δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού σχολίασαν και το χειροκρότημα του κόσμου στον Μάρκο Σεφερλή όταν βρέθηκε στο Ηρώδειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μας το λέει αυτό για να μας διευκρινίσει ότι δεν έπαιξε στο Ηρώδειο. Λες και εμείς περιμέναμε…», σχολίασε η Super Κική. «Λες και από το Δελφινάριο θα πήγαινε στο Ηρώδειο. Όσοι χειροκρότησαν τον Μάρκο Σεφερλή είναι αυτοί που ψηφίζουν», είπε ο Fipster που ήταν ο καλεσμένος της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celebs Χτες
Στη φόρα τα μηνύματα της Κατερίνας Καινούργιου για Μπάρκα και Τσαγκρίδη – «Σου έφαγε τον γαμπρό»
Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεσπάσει στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Super Κική!
Celebs Χτες
Σούπερ Κική: «Πήγα να υποστηρίξω τον Χρήστο Μάστορα»
Ένα σχόλιο που έκανε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα στο κανάλι της στο Youtube προκάλεσε χαμό σχολίων στην εκπομπή Super Κατερίνα
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 222 / position2: 796
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb