TRENDS

Το αμφιλεγόμενο trend στα παπούτσια από τα 00s που επέστρεψε δυναμικά

Κάποιες το λάτρεψαν, κάποιες το μίσησαν!

Το αμφιλεγόμενο trend στα παπούτσια από τα 00s που επέστρεψε δυναμικά
collage

Αν είσαι millennial, πιθανότατα θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Αν ανήκεις στη Gen Z, ίσως να μην έχεις ιδέα .... αλλά οι αθλητικές μπότες επέστρεψαν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Bailey McWhinnie (@baileymcwhinnie)

Αυτές οι μπότες θεωρούνταν τα παπούτσια των boxers και υπήρχαν σε δύο μήκη: εκείνες που έφταναν μέχρι τον αστράγαλο και οι ψηλές knee-high με τα μεγάλα κορδόνια. Ήταν σαν να είχες μπότες και sneakers σε ένα! Πολλές τις λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή και τις φορούσαν με όλα τα παντελόνια, ακόμη και με maxi φούστες που ήταν επίσης στη μόδα τότε. Έβγαιναν σε διάφορα χρώματα, από ουδέτερα λευκά και μαύρα, μέχρι έντονο κόκκινο ή κίτρινο.

Η επιστροφή της αθλητικής μπότας των μποξέρ

Είναι ένα shoe trend που δεν περιμέναμε να επιστρέψει, αλλά οίκοι όπως ο Christian Dior παρουσίασαν παρόμοια σχέδια στη συλλογή SS25 σε λευκό, μαύρο και μεταλλικά χρώματα.

Από την άλλη, η Stella McCartney, συνεργάτης της Adidas, παρουσίασε πρόσφατα στο Παρίσι χαμηλές λευκές μπότες boxer μαζί με τα σορτσάκια της συλλογής. Είναι ένα ζευγάρι που αξίζει να επενδύσεις – πίστεψέ με, θα τις αγαπήσεις και θα τις δεις παντού γύρω σου, καθώς εμφανίζονται στα προφίλ των πιο ενημερωμένων fashion influencers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 2369 / position2: 2614
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb