MAKEUP

Mascara: Ποιες λατρεύουν οι κορυφαίοι makeup artists

Υπάρχουν πολλές, αλλά ποιες είναι οι καλύτερες;
Γράφει η MATINA KONTOY
Mascara: Ποιες λατρεύουν οι κορυφαίοι makeup artists
Φωτ. αρχείου / pexels

Το ζητούμενο σε κάθε μακιγιάζ είναι να κάνουμε τα μάτια να ξεχωρίζουν από μακριά. Οι βλεφαρίδες να διαχωρίζονται και το τελικό αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Το πιο σημαντικό εργαλείο για να το πετύχουμε αυτό είναι βεβαίως η μάσκαρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευτυχώς, στην αγορά υπάρχει πληθώρα προϊόντων, για όγκο, για μήκος, για έντονο διαχωρισμό, μάσκαρα που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, μάσκαρα που θρέφει και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες, αλλά και χρωματιστή μάσκαρα. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες; Οι ιδανικοί για να μας βοηθήσουν να λύσουμε την απορία μας είναι βεβαίως οι κορυφαίοι makeup artists, οι οποίοι τις χρησιμοποιούν πολύ και σε διαφορετικά πρόσωπα. Σε ποιες «ορκίζονται» οι κορυφαίοι makeup artists;

Hypnôse Drama - Extreme volume mascara

Βρες την εδώ!

Χαρίζει στις βλεφαρίδες έως και 17x περισσότερο όγκο, με το εμβληματικό βουρτσάκι σε σχήμα S, ενώ η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με σύμπλοκο ενίσχυσης δεσμών, για πιο δυνατές βλεφαρίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Better Than S e x Mascara, Too Faced

Βρες την εδώ!

Η νούμερο 1 μάσκαρα στην Αμερική, με την εμβληματική (και βραβευμένη) φόρμουλα που δημιουργεί απίστευτου μήκους έντονες, γυριστές και πολυδιάστατες βλεφαρίδες. Το πινέλο σε σχήμα κλεψύδρας διαχωρίζει και επικαλύπτει κάθε βλεφαρίδα για άψογη τελειότητα. Η τεχνολογία Film-forming polymers που συγκρατεί την καμπύλη των βλεφαρίδων στη θέση της, ενώ διαθέτει και πεπτίδια που τις αναδομούν.

Magna Lash Mascara, Radiant

Βρες την εδώ!

Η Magna Lash Mascara χαρίζει ονειρεμένο όγκο και αισθησιακή καμπύλη στις βλεφαρίδες, αφήνοντας όλους να αναρωτιούνται αν είναι δικές σας… Χάρη στη σύνθεσή της με φυσικούς πολυσακχαρίτες και το ιδιαίτερο βουρτσάκι της περιβάλλει την κάθε βλεφαρίδα με βαθύ πλούσιο χρώμα για εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Ιδανική ακόμα και για ίσιες βλεφαρίδες.


They're Real! Magnet Extreme Lengthening Mascara, Benefit Cosmetics

Βρες την εδώ!


Η They’re Real! Magnet, μάσκαρα χαρίζει τεράστιες βλεφαρίδες και ακραίο μήκος έως 36ώρες. Το πρωτοποριακό βουρτσάκι της διαθέτει μαγνητικά φορτισμένο πυρήνα, ο οποίος τραβάει τη φόρμουλα από τις άκρες των βλεφαρίδων για εξαιρετικό μήκος αλλά και γύρισμα. Οι ειδικά σχεδιασμένες τρίχες ZigZag από την άλλη είναι στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να διαχωρίζουν και να ορίζουν τις βλεφαρίδες.


Diorshow Pump 'N' Volume – Mascara, Dior

Βρες την εδώ!

Η Diorshow Pump 'N' Volume διαθέτει σύνθεση περιποίησης από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης σε πιεζόμενη συσκευασία. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα άνθους αραβόσιτου έχει σχεδιαστεί ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια. Αναδεικνύει τις βλεφαρίδες και χαρίζει όγκο XXL για μακιγιάζ υψηλής ακρίβειας.

M·A·CStack Mascara, MAC

Βρες την εδώ!

Προσφέρει όγκο και μήκος και διαθέτει πρωτοποριακή σύνθεση που σε κάθε στρώση οι βλεφαρίδες παραμένουν μένουν τέλεια χτενισμένες και απαλές σαν πούπουλο – χωρίς συσσωματώματα (non-clumping), χωρίς ξεφλούδισμα (non-flaking), χωρίς μουτζούρες (non-smudging).
Διαθέτει 2 βουρτσάκια για εξατομικευμένη εφαρμογή: Το Mega Brush: προσφέρει άμεσο όγκο με το πρώτο πέρασμα και είναι ιδανικό για τις άνω βλεφαρίδες και είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα αλλά και στην εμβληματική καφέ απόχρωση Chestnut Stack. Το Micro Brush: προσφέρει εξαιρετικά ακριβή, ελεγχόμενη εφαρμογή και είναι ιδανικό για πιο κοντές ή κάτω βλεφαρίδες.

Exagger-Eyes Volume Mascara, Charlotte Tilbury

Βρες την εδώ!


Διαθέτει την τεχνολογία Lash Vinyl-Black Wrap και την εξαιρετικά καμπυλωτή βούρτσα που χωρίζει κάθε βλεφαρίδα για 9 φορές περισσότερο όγκο και γύρισμα από τη ρίζα έως την άκρη. Οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο γεμάτες και πιο πυκνές για ένα αποτέλεσμα τύπου βεντάλιας.


I Love Extreme Crazy Volume Mascara, essence

Βρες την εδώ!

Η πιο οικονομική της λίστας, η οποία όμως μπορεί να συγκριθεί επάξια σε ποιότητα με τις παραπάνω. Διαθέτει εξαιρετική κρεμώδη υφή και βαθύ μαύρο χρώμα. Το μεγάλο πλαστικό βουρτσάκι της προσφέρει απίστευτο όγκο με ένα πέρασμα, ενώ χτενίζει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, για απίστευτο διαχωρισμό. Στα συν της, ότι κρατάει όλη μέρα χωρίς να πέφτει ο όγκος που έχει δημιουργηθεί και χωρίς να μουντζουρώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
23 / position1: 647 / position2: 1047
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb