SKIN CARE

Οι Γαλλίδες μοιράζονται τα σημαντικότερα tips για να έχουν διάρκεια τα αρώματα

Μάθε τα κι εσύ για να διαρκεί το άρωμά σου όλη μέρα!
Γράφει η MATINA KONTOY
Οι Γαλλίδες μοιράζονται τα σημαντικότερα tips για να έχουν διάρκεια τα αρώματα
Φωτ. αρχείου / pexels

Οι Γάλλοι έχουν μια δυνατή σχέση με τα αρώματα. Όχι μόνο εκτιμούν ένα καλό άρωμα, αλλά έχουν αναγάγει και την εφαρμογή του σε τέχνη. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να ψεκάζουμε απλώς το άρωμά μας στους καρπούς και ύστερα να τους τρίβουμε μεταξύ τους, αλλά ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πιο σημαντικά tips εφαρμογής του αρώματος, για να μυρίζουμε υπέροχα όλη μέρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άρωμα και στα μαλλιά

Ακριβώς όπως το άρωμα μπορεί να παραμείνει στα ρούχα, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά. Για αυτό, δοκίμασε να ψεκάσεις λίγο από το αγαπημένο σου άρωμα στη βούρτσα ή τη χτένα σου και στη συνέχεια να χτενιστείς καλά, για να πάει παντού η μυρωδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθόλου τριβήΤο πρώτο σημείο που βάζουμε άρωμα αυθόρμητα είναι οι καρποί και σχεδόν ενστικτωδώς στη συνέχεια τους τρίβουμε. Όμως, αυτό το συχνό λάθος υποβαθμίζει την ποιότητα του αρώματος, καθώς μειώνει τη διάρκεια και την έντασή του.

LayeringΟι Γαλλίδες θεωρούν το άρωμα τόσο απαραίτητο, όσο και το ντύσιμο. Για αυτό, πέρα από το άρωμα αυτό καθαυτό χρησιμοποιούν και άλλα προϊόντα με την ίδια μυρωδιά, όπως body lotion, αποσμητικό, body spray ή ακόμα και αρωματικό κερί, για να σιγουρευτούν ότι πάντα θα μυρίζουν όμορφα.

Ψέκασε σε στρατηγικά σημείαΕκτός από τα σημεία παλμού, όπως είναι οι καρποί και ο λαιμός, ψέκασε το άρωμα και «κάτω από τη ζώνη», ένα σημείο που και αυτό παραμένει ζεστό και μπορεί να αναδίδει το άρωμά σου για ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 85 / position2: 343
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb