CELEBS

Διαζύγιο για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια

«Βόμβα» στο γάμο διάσημων celebrity

Διαζύγιο για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια
collage

Ο Kanye West και η Bianca Censori φαίνεται να βαδίζουν προς τον χωρισμό, καθώς το ζευγάρι περνάει μια δύσκολη φάση στη σχεδόν 2χρονη σχέση τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Bianca Censori West 🔵 (@the.real.bianca.censori)

Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους έχουν αποκαλύψει σε άτομα του περιβάλλοντός τους πως χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες. Μετά τον χωρισμό, η Bianca ταξίδεψε στην Αυστραλία για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.

Εν τω μεταξύ, ο Kanye φαίνεται να σχεδιάζει να ζήσει στο Τόκιο, δηλώνοντας σε φίλους του ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε διαζύγιο με την Bianca. Μάλιστα, ο ράπερ έχει ήδη θεαθεί αρκετές φορές μόνος του στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Όπως ανέφερε το TMZ, πρόσφατα απόλαυσε γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο με κουζίνα από την Τζαμάικα, χωρίς την παρουσία της Bianca.

Πριν από αυτό, ο Kanye παρακολούθησε έναν αγώνα πάλης στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου τον είδαμε να χαιρετά από το κοινό τον παλαιστή La Dinastia Wagner. Ήταν και πάλι μόνος, κάτι που φάνηκε παράξενο, μιας και το ζευγάρι δε συνηθίζει να εμφανίζεται χώρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν η Bianca φόρεσε το συνηθισμένα αποκαλυπτικά ρούχα της σε μια έξοδο για ψώνια με τον Kanye.

View this post on Instagram

A post shared by Bianca Censori West 🔵 (@the.real.bianca.censori)

Η σχέση τους ήρθε στο φως μετά από έναν μυστικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ η Bianca βρέθηκε στο πλευρό του σε δημόσιες εμφανίσεις και στιγμές με τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του με την Kim Kardashian: τη North, τον Saint, την Chicago και τον Psalm.

Όλα δείχνουν ότι η «παραμυθένια» ιστορία τους πλησιάζει στο τέλος, καθώς ο Kanye φαίνεται να ετοιμάζεται για το δεύτερο διαζύγιό του. Πηγές επιβεβαιώνουν ότι το ζευγάρι απέκτησε εμπιστευτική άδεια γάμου στις 20 Δεκεμβρίου 2022, στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2172 / position2: 2791
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb