ENTERTAINMENT

Το νέο «παλάτι» των Μπέκαμ κοστίζει 71 εκατομμύρια

Οι Μπέκαμ σε νέα πολυτελή επένδυση!

Το νέο «παλάτι» των Μπέκαμ κοστίζει 71 εκατομμύρια
@davidbeckham

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζουν να επενδύουν δυναμικά σε ακίνητα, αποκτώντας μια νέα έπαυλη στο Μαϊάμι, η οποία κοστολογείται στα 71 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εντυπωσιακή κατοικία, που ολοκληρώθηκε το 2018, διαθέτει εννέα μπάνια, τέσσερα WC, κουζίνα εξοπλισμένη για σεφ, ιδιωτικό σινεμά, γυμναστήριο, σπα και πισίνα. Το κερασάκι στην τούρτα; Ένα εκπληκτικό lounge στην ταράτσα και εξωτερική κουζίνα, ιδανικά για βραδιές με θέα το Μαϊάμι.

Το διάσημο ζευγάρι κατέχει επίσης ένα πολυτελές ρετιρέ στο κέντρο της πόλης, που αγόρασαν το 2020 και μας έχουν ήδη δείξει στο ντοκιμαντέρ του Netflix που παρουσιάζει τη ζωή τους, αλλά και μέσω των social media.

Η Inter Miami θριαμβεύει!

Εκτός από τα ακίνητα, ο Ντέιβιντ πανηγυρίζει για τις επιτυχίες της ποδοσφαιρικής του ομάδας, Inter Miami. Η ομάδα του κατέκτησε το MLS Supporters Shield, που απονέμεται στην καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου, μετά τη νίκη 3-2 επί των Columbus Crew, με πρωταγωνιστές τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρεζ.

Η Inter Miami κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια και τώρα προετοιμάζεται για τα playoffs του MLS Cup. Ο Μπέκαμ, περήφανος για την επιτυχία της ομάδας, έγραψε στο Instagram: «Απίστευτη στιγμή να βλέπεις τους παίκτες μας να σηκώνουν το Supporters Shield. Ανυπομονούμε για τα επόμενα!»

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 497 / position2: 1351
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb