ENTERTAINMENT

Το «κρυφό» και παράνομο ερωτικό τρίγωνο που συγκλόνισε το Χόλιγουντ τον 20ο αιώνα

Δύο γυναίκες, ένας άνδρας: Οι βίοι παράλληλοι του Spencer Tracy

Το «κρυφό» και παράνομο ερωτικό τρίγωνο που συγκλόνισε το Χόλιγουντ τον 20ο αιώνα
collage

Πάμε ένα ταξιδάκι πίσω στον Χρυσό Αιώνα του Χόλιγουντ, με μπόλικη αίγλη, χλιδή, φώτα και κάμερες, αλλά και μια καυτή δόση... απαγορευμένης αγάπης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by David Williams (@m3wdd)

Στην καρδιά αυτής της ιστορίας βρίσκεται ένα ερωτικό τρίγωνο που έγραψε κινηματογραφική (και κρυφή) ιστορία: Spencer Tracy, Louise Treadwell και η θεάρα Katharine Hepburn.

Ο Spencer Tracy, από τους πιο δυνατούς πρωταγωνιστές της εποχής, ήταν παντρεμένος με τη γλυκύτατη Louise Treadwell από το 1923, κι είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Μπορεί η Louise να ήταν στοργική σύζυγος και μητέρα, αλλά ο γάμος τους είχε ήδη αρχίσει να βαλτώνει από τη δεκαετία του ’30. Τότε ήταν που ήρθε η μεγάλη ανατροπή: η Katharine Hepburn. Με την ορμητική της προσωπικότητα, τα καστανοκόκκινα μαλλιά και τα έντονα μάτια, έσκασε στη ζωή του Tracy σαν κεραυνός εν αιθρία!

Στην πρώτη τους ταινία μαζί, το "Woman of the Year" το 1942, η χημεία τους στην οθόνη ήταν πολύ έντονη! Κι εκεί ξεκίνησε το ειδύλλιο. Από τη μία, ο Spencer έλιωνε για την ατίθαση γοητεία της Hepburn. Από την άλλη, η Katharine τον θαύμαζε για την αρρενωπότητά του και την αδιαπραγμάτευτη γοητεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τι γίνεται τώρα με την Louise; Αν και ο Spencer ποτέ δε χώρισε μαζί της, η αλήθεια είναι ότι η Hepburn ήταν το πραγματικό του ταίρι για περισσότερα από 25 χρόνια. Ο Tracy ήταν Καθολικός και το διαζύγιο ήταν ανήκουστο γι'αυτόν. Άρα; Επίσημα, έμεινε με τη Louise, η οποία είχε απόλυτη επίγνωση της κατάστασης αλλά δεν έβγαλε ποτέ άχνα δημόσια. Από αγάπη; Από καθήκον; Από αξιοπρέπεια; Ποιος ξέρει!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Hepburn στάθηκε δίπλα στον Tracy μέχρι την τελευταία του πνοή, το 1967, όταν έφυγε από τη ζωή. Παρέμεινε πιστή σ’ αυτόν ακόμα κι όταν εκείνος πάλευε με την αρρώστια του. Μια σχέση που παρά την πολυπλοκότητα και τις αντιφάσεις της, δεν έσβησε ποτέ το πάθος.

Τα "αστέρια" που δεν έσβησαν ποτέ...

View this post on Instagram

A post shared by Lonewolves Club (@lonewolves_club)

/h4>

Ήταν λοιπόν ένα παράδοξο, σχεδόν... παράνομο τρίγωνο που δεν ακολουθούσε τους κανόνες. Μπορεί η Louise να ήταν πάντα η "νόμιμη" σύζυγος, αλλά η Hepburn ήταν η αληθινή αγάπη του Tracy. Αυτό το ερωτικό τρίγωνο, γεμάτο πάθος, ένταση και συγκρούσεις, εξακολουθεί να γοητεύει και να προκαλεί μέχρι σήμερα. Άλλωστε, όπως έλεγε και η Hepburn: "Ποτέ δεν αγάπησα κάποιον τόσο πολύ όσο τον Spencer."

Και κάπως έτσι, έγραψαν το δικό τους κινηματογραφικό (και προσωπικό) δράμα, που όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει εξίσου θρυλικό όσο οι ταινίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2093 / position2: 2878
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb