ΜΟΔΑ

To παλτό που πρέπει να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας

Το παλτό αποτελεί το απόλυτο statement κομμάτι της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
To παλτό που πρέπει να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας
Φωτογραφία από Sami Abdullah

Είναι το ρούχο που μας προστατεύει από το κρύο, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να μεταμορφώσει ένα ολόκληρο outfit και να προσθέσει κομψότητα και στυλ. Επενδύοντας σε ένα καλό παλτό, εξασφαλίζουμε ένα κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί με πολλές επιλογές και να αντέξει στο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο είναι το παλτό που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της; Ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν ένα παλτό αναντικατάστατο.

Ένα παλτό σε κλασική γραμμή είναι η βάση κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ένα tailored παλτό με καθαρή, διαχρονική σιλουέτα που εφαρμόζει σωστά στο σώμα είναι ιδανικό για να φορεθεί τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Προτιμήστε παλτό με μήκος μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω, καθώς αυτή η επιλογή είναι η πιο ευέλικτη για διαφορετικά στυλ και περιστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τα χρώματα, το μαύρο είναι πάντα ασφαλής επιλογή, καθώς ταιριάζει με όλα και προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας και δύναμης. Ένα γκρι παλτό, όμως, είναι εξίσου διαχρονικό και ελαφρώς πιο μαλακό σε εμφάνιση, κάτι που το κάνει εξαιρετικά εύκολο να συνδυαστεί με ποικίλα χρώματα και υφές. Αν θέλετε κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο, ένα camel παλτό αποτελεί επίσης κλασική επιλογή, διατηρώντας τη ζεστή και κομψή αίσθηση.

Η επιλογή του υλικού είναι καθοριστική για την ανθεκτικότητα και την εμφάνιση του παλτού σας. Ένα παλτό από μαλλί ή κασμίρ είναι η ιδανική επιλογή για τις κρύες μέρες, καθώς προσφέρει ζεστασιά χωρίς να είναι βαρύ. Το κασμίρ, ειδικά, προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και απαλότητας, ενώ το μαλλί έχει την αντοχή που χρειάζεται για καθημερινή χρήση. Αποφύγετε τα συνθετικά υλικά, καθώς μπορεί να μην έχουν την ίδια διαπνοή ή αντοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 145 / position2: 675
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb