ΜΑΛΛΙΑ

Cher: Μάθε τα μυστικά υγείας των μαλλιών της

Στιλπνά, λαμπερά, υπέροχα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Cher: Μάθε τα μυστικά υγείας των μαλλιών της
collage

Η Cher, μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και του κινηματογράφου, έχει καταφέρει να διατηρήσει τη νεανικότητά της και το εμβληματικό της look καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μαλλιά της έχουν αποτελέσει σήμα κατατεθέν, εντυπωσιάζοντας τόσο με τη στιλπνότητά τους όσο και με τη μοναδική τους λάμψη. Η ίδια έχει μοιραστεί σε διάφορες συνεντεύξεις και δηλώσεις ορισμένα από τα μυστικά που ακολουθούσε για να διατηρεί υγιή τα μαλλιά της.

Η Cher έχει αναφέρει πολλές φορές ότι η φροντίδα των μαλλιών της ξεκινά από το εσωτερικό. Η διατροφή της ήταν πάντα πλούσια σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη, γεγονός που ενισχύει τη γενικότερη υγεία του σώματός της και βοηθά τα μαλλιά της να παραμένουν δυνατά και λαμπερά. Έχει επίσης αποκαλύψει ότι αποφεύγει τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, καθώς πιστεύει πως αυτά επηρεάζουν αρνητικά την υγεία των μαλλιών.

Για τη φροντίδα των μαλλιών της, η Cher χρησιμοποιεί προϊόντα υψηλής ποιότητας που συμβάλλουν στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της φυσικής λάμψης τους. Συχνά επενδύει σε επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και περιποιείται τα μαλλιά της με μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης, που βοηθούν στη θρέψη και την επαναφορά τους μετά από εντατικό styling.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που η Cher έχει συχνά αλλάξει το χρώμα και το στυλ των μαλλιών της, φρόντιζε πάντα να αποφεύγει την υπερβολική χρήση θερμότητας και χημικών προϊόντων που μπορούν να βλάψουν τη δομή της τρίχας. Ακόμη και όταν έκανε αλλαγές στο στυλ της, συνεργαζόταν με κορυφαίους επαγγελματίες για να διασφαλίσει ότι τα μαλλιά της θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση.

Η Cher γνωρίζει τη σημασία της ενυδάτωσης των μαλλιών. Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα που κλειδώνουν την υγρασία και κάνουν τα μαλλιά της πιο ανθεκτικά στις φθορές που προκαλούνται από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις βαφές.

Η Cher έχει δηλώσει ότι πολλές φορές εμπιστεύεται φυσικά έλαια, όπως το αργανέλαιο και το καστορέλαιο, για την περιποίηση των μαλλιών της. Αυτά τα φυσικά έλαια, γεμάτα θρεπτικά συστατικά, διατηρούν τα μαλλιά υγιή και τα βοηθούν να ανακτούν την ελαστικότητά τους.

Αν και το styling αποτελεί βασικό κομμάτι της καριέρας της, η Cher αποφεύγει την υπερβολική χρήση προϊόντων styling και επιλέγει πιο φυσικές λύσεις όταν δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστεί δημοσίως. Αυτό τη βοηθά να διατηρεί τα μαλλιά της υγιή, χωρίς περιττό βάρος από τα προϊόντα που επιβαρύνουν την τρίχα.

Η Cher εμπιστεύεται τους ειδικούς στο χώρο της κομμωτικής για τη φροντίδα των μαλλιών της. Έχει εργαστεί με κορυφαίους hairstylists, οι οποίοι κατανοούν τις ανάγκες των μαλλιών της και την καθοδηγούν σωστά, ώστε να αποφεύγονται οι φθορές από την επαναλαμβανόμενη χρήση βαφών και θερμότητας. Τέλος, χρησιμοποιεί προϊόντα που προσφέρουν προστασία από την ακτινοβολία UV και συχνά φοράει καπέλα όταν εκτίθεται στον ήλιο για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 265 / position2: 1044
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb