ENTERTAINMENT

Όταν γνωρίστηκαν, εκείνος ήταν παντρεμένος: Ένα διαζύγιο αργότερα, και μετρούν 30 χρόνια μαζί

Γνωρίστηκαν νέοι, όταν και οι δύο είχαν ήδη αρχίσει να χτίζουν τη δική τους καριέρα στην υποκριτική.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όταν γνωρίστηκαν, εκείνος ήταν παντρεμένος: Ένα διαζύγιο αργότερα, και μετρούν 30 χρόνια μαζί
collage

Η ιστορία γνωριμίας του Tom Hanks με τη σύζυγό του, Rita Wilson, είναι ένα από τα πιο όμορφα και διαχρονικά love stories του Χόλιγουντ. Το ζευγάρι, που μετρά πάνω από τρεις δεκαετίες μαζί, γνωρίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν και οι δύο είχαν ήδη αρχίσει να χτίζουν τη δική τους καριέρα στην υποκριτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 1981, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Bosom Buddies, όπου ο Tom Hanks είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Rita Wilson έκανε μια guest εμφάνιση στη σειρά, όμως δεν είχαν αναπτύξει αμέσως στενή σχέση. Εκείνη την εποχή, ο Hanks ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Samantha Lewes, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks fans🎞️📽️🔥 (@tomhanks_gentleman)

Η σχέση τους αναπτύχθηκε λίγο αργότερα, το 1985, όταν οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά μαζί στα γυρίσματα της ταινίας Volunteers. Εκεί, ήρθαν πιο κοντά και η χημεία μεταξύ τους ήταν αναμφισβήτητη. Ο Hanks έχει αναφέρει ότι ένιωθε αμέσως κάτι βαθύ για τη Wilson, παρότι τότε η ζωή του ήταν περίπλοκη λόγω του γάμου του.

Η έλξη που ένιωθαν ήταν αμοιβαία, και σύντομα ο Hanks πήρε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσει από τη Samantha Lewes. Παρόλο που αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη για κανέναν, ο ίδιος αναγνώρισε ότι η σχέση του με τη Wilson ήταν πραγματική και καθοριστική για τη ζωή του.

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson παντρεύτηκαν το 1988 και από τότε είναι αχώριστοι. Η αγάπη τους έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν, όπως η μάχη της Wilson με τον καρκίνο του μαστού, την οποία ξεπέρασε με τη στήριξη του συζύγου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ελληνική καταγωγή της Rita Wilson, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Margarita Ibrahimoff, έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στη σχέση τους. Η Wilson μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου οι ελληνικές παραδόσεις ήταν κεντρικές και αυτή η κουλτούρα επηρέασε και τον Hanks, ο οποίος αγκάλιασε τον ελληνικό πολιτισμό και βαπτίστηκε ορθόδοξος χριστιανός.

Η ιστορία αγάπης του Tom Hanks και της Rita Wilson αποδεικνύει ότι η αληθινή αγάπη μπορεί να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να διαρκέσει για πάντα. Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, αποδεικνύοντας ότι οι αληθινές σχέσεις χτίζονται με σεβασμό, κατανόηση και αφοσίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2694 / position2: 3257
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb