ENTERTAINMENT

Η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ με μπαμπά από την Κρήτη

Έχει μιλήσει δεκάδες φορές για τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ με μπαμπά από την Κρήτη
collage

Η Jennifer Aniston, μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, έχει βαθιές ελληνικές ρίζες που επηρέασαν έντονα την παιδική της ζωή. Η καταγωγή της από την πλευρά του πατέρα της, του ηθοποιού Γιάννη Αναστασάκη, αναδεικνύει τον ελληνικό πολιτισμό και τις παραδόσεις που την περιέβαλαν μεγαλώνοντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Αναστασάκης, ο οποίος άλλαξε το επίθετό του σε "Aniston" για επαγγελματικούς λόγους, γεννήθηκε στην Κρήτη, αλλά μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήταν παιδί. Η ελληνική κουλτούρα ήταν κάτι πολύ ζωντανό μέσα στην οικογένεια.

Μεγαλώνοντας σε ένα ελληνικό σπίτι, η Jennifer ήρθε σε επαφή με τις αξίες και τις παραδόσεις της Ελλάδας από μικρή ηλικία. Ήταν συνηθισμένη να παρευρίσκεται σε μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις, όπου το φαγητό και η φιλοξενία ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Τα ελληνικά έθιμα, όπως το σπάσιμο του ροδιού για καλή τύχη την Πρωτοχρονιά, αλλά και το Πάσχα με το τσούγκρισμα των αυγών, ήταν μερικά από τα παραδοσιακά στοιχεία που βίωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rabbit_ears_tv

Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, η Aniston ένιωσε πολύ συνδεδεμένη με την ελληνική της κληρονομιά. Συχνά επισκεπτόταν την Ελλάδα κατά τα παιδικά της χρόνια και έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις πως οι αναμνήσεις της από αυτές τις διακοπές είναι μερικές από τις πιο αγαπημένες της. Ο δεσμός της με τον ελληνικό τρόπο ζωής την ενέπνευσε να είναι κοντά στην οικογένειά της και να αναγνωρίζει την αξία των ανθρώπινων σχέσεων και της παράδοσης, κάτι που παραμένει σημαντικό στη ζωή της ακόμη και σήμερα.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω του διαζυγίου των γονιών της όταν ήταν μόλις εννέα ετών, η ελληνική κουλτούρα και η ζεστασιά της οικογένειας αποτέλεσαν σταθερό σημείο αναφοράς και υποστήριξης. Ο πατέρας της, μάλιστα, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε γνωστές αμερικανικές σειρές όπως το "Days of Our Lives", αποτέλεσε πρότυπο για τη Jennifer, η οποία εν τέλει ακολούθησε τα βήματά του στην υποκριτική.

Το ελληνικό στοιχείο, με τις έντονες αξίες της οικογένειας, της πίστης και της παράδοσης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ταυτότητας της Aniston. Η ελληνική της καταγωγή ήταν και συνεχίζει να είναι ένα κομμάτι της που την γεμίζει υπερηφάνεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston Fan 💖 (@jen1faniston)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 245 / position2: 3558
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb