ENTERTAINMENT

Ερωτεύτηκαν όταν αυτός βρισκόταν στα πατώματα: Πώς ο Justin Bieber γνωρίστηκε με την Ηailey

Η περίοδος του Justin Bieber πριν τη Hailey ήταν πολύ άσχημη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ερωτεύτηκαν όταν αυτός βρισκόταν στα πατώματα: Πώς ο Justin Bieber γνωρίστηκε με την Ηailey
collage

Η σχέση του Justin Bieber και της Hailey Baldwin (πλέον Hailey Bieber) είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις στο χώρο της showbiz, αλλά και ένα παράδειγμα αφοσίωσης και αλληλοϋποστήριξης, ειδικά αν αναλογιστούμε την περίοδο που γνωρίστηκαν και τον ψυχολογικό αντίκτυπο που είχε αυτή η σχέση στη ζωή του Justin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Justin πέρασε μια δύσκολη φάση στη ζωή του πριν συναντήσει ξανά τη Hailey. Κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, από την εποχή που έκανε το ντεμπούτο του ως έφηβος ποπ φαινόμενο με το τραγούδι Baby, ο Justin είχε να αντιμετωπίσει τεράστια πίεση από τη δημοσιότητα και την αναγνωρισιμότητα.

Η συνεχής προσοχή των media και τα σχόλια των θαυμαστών, σε συνδυασμό με τις προσωπικές δυσκολίες του, τον οδήγησαν σε μια σκοτεινή περίοδο, κατά την οποία είχε παραδεχτεί πως πάλευε με την κατάθλιψη, την αυτοεκτίμηση και την επιρροή των ναρκωτικών.

Η πίεση από την ταχύτατη άνοδό του, οι ασταμάτητες περιοδείες και οι απαιτήσεις της μουσικής βιομηχανίας δημιούργησαν πολλά ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα. Ο Justin έχει παραδεχτεί πως ήταν ένα διάστημα κατά το οποίο ένιωθε χαμένος και μπερδεμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Justin και η Hailey γνωρίστηκαν το 2009, όταν η Hailey ήταν ακόμα έφηβη και ο πατέρας της, Stephen Baldwin, την είχε συστήσει στον ανερχόμενο τότε ποπ σταρ. Η σχέση τους πέρασε πολλά στάδια, καθώς ήταν πρώτα φίλοι και στη συνέχεια, μετά από κάποια χρόνια απομάκρυνσης, επανασυνδέθηκαν το 2018. Εκείνη την περίοδο, ο Justin είχε βιώσει την κορύφωση της ψυχολογικής του πίεσης. Το 2017 είχε ακυρώσει την περιοδεία του Purpose, δηλώνοντας πως χρειαζόταν χρόνο για να φροντίσει την ψυχική του υγεία.

Η επιστροφή της Hailey στη ζωή του τον βοήθησε να βρει σταθερότητα και υποστήριξη. Εκείνη ήταν ένα ασφαλές λιμάνι, κάποια που τον στήριξε στις δυσκολίες του. Ο Justin έχει αναφέρει ότι η Hailey τον βοήθησε να αντιμετωπίσει την ανασφάλεια του και να βρει ξανά το νόημα της ζωής του. Το 2018 αρραβωνιάστηκαν και λίγο αργότερα παντρεύτηκαν, με την αγάπη τους να γίνεται ένα ισχυρό σύμβολο αφοσίωσης.

Η εποχή με τον Diddy ως μάνατζερ

Ένα από τα λιγότερο γνωστά κεφάλαια της ζωής του Justin Bieber είναι η σχέση του με τον διάσημο επιχειρηματία και παραγωγό Diddy (γνωστός και ως Puff Daddy), ο οποίος ανέλαβε για ένα διάστημα τη διαχείριση του Bieber. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, ο Diddy προσπάθησε να ενσωματώσει τον Bieber στη φιλοσοφία της hip-hop κουλτούρας και να τον καθοδηγήσει στο πώς να διαχειριστεί τη φήμη του.

Ωστόσο, αυτή η εποχή δεν ήταν απαραίτητα ευεργετική για την ψυχική υγεία του Justin. Μάλλον θα λέγαμε πως ήταν τρομερά... τραυματική! Ο Diddy, με τη δική του κοσμοθεωρία και προσέγγιση στη βιομηχανία της μουσικής, έβαλε τον Bieber σε έναν δρόμο γεμάτο πίεση για επιτυχία και διαρκή προβολή. Ο ίδιος ο Justin έχει δηλώσει ότι εκείνη την περίοδο πάλευε με τη δική του ταυτότητα, προσπαθώντας να συμβιβάσει την εικόνα του ως έφηβος ποπ είδωλο με την ενήλικη προσωπικότητά του, κάτι που τον οδήγησε σε πολλές αμφιβολίες για τον εαυτό του. Με τα νέα δεδομένα που βγαίνουν στην επιφάνεια μάλλον ο Βieber, αν και δεν το εχει παραδεχτει, αν και εχει υπονοήσει πολλά, κακοποιήθηκε είτε ψυχολογικά είτε σωματικά από τον Diddy, ενώ είχε εθιστεί και σε ουσίες΄.

Η ανάγκη του Justin να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές αυτής της περιόδου και να βρει την εσωτερική του ισορροπία επηρέασε βαθιά τη σχέση του με τη Hailey. Η στήριξή της αποτέλεσε κλειδί για την αποκατάσταση του Bieber, καθώς τον βοήθησε να απελευθερωθεί από την αρνητική επίδραση αυτής της εποχής και να επικεντρωθεί σε έναν πιο νορμάλ τρόπο ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 340 / position2: 898
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb