ENTERTAINMENT

Γνωρίστηκαν σε ένα καφέ, απογείωσαν μαζί την καριέρα τους και «δέθηκαν» με μια παντοτινή φιλία ‑ Ποιες είναι;

Πώς δύο αστέρες δημιούργησαν μια ακατάλυτη σχέση στο Χόλιγουντ

Γνωρίστηκαν σε ένα καφέ, απογείωσαν μαζί την καριέρα τους και «δέθηκαν» με μια παντοτινή φιλία ‑ Ποιες είναι;
collage

Η φιλία μεταξύ της Drew Barrymore και της Cameron Diaz είναι μία από τις πιο εμβληματικές και αγαπημένες φιλίες του Hollywood. Από την πρώτη τους συνάντηση μέχρι σήμερα, οι δύο ηθοποιοί έχουν αποδείξει ότι η πραγματική φιλία μπορεί να αντέξει στον χρόνο και τις προκλήσεις της βιομηχανίας του θεάματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RetroTVRewind (@retrotvrewind)

Η Drew Barrymore και η Cameron Diaz γνωρίστηκαν το 1987 όταν η πρώτη δούλευε σερβιτόρα στο αγαπημένο καφέ της δεύτερης. Το 1999 συνεργάστηκαν για την ταινία "Charlie’s Angels". Ήταν μία στιγμή που η Barrymore είχε ήδη μια μακρά καριέρα πίσω της, ενώ η Diaz ήταν σχετικά νέα στον χώρο. Παρά τις διαφορές τους, οι δύο γυναίκες ανακάλυψαν γρήγορα ότι είχαν πολλά κοινά και άρχισαν να χτίζουν μια δυνατή φιλία.

Κοινές Στιγμές και Στήριξη

View this post on Instagram

A post shared by Aki V. (@akeeveetee)

Καθώς οι καριέρες τους απογειώθηκαν, η φιλία τους άνθισε. Έχουν περάσει αμέτρητες στιγμές μαζί, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η Barrymore έχει δηλώσει ότι η Diaz είναι σαν οικογένεια για εκείνη, και οι δύο γυναίκες έχουν στηρίξει η μία την άλλη σε δύσκολες στιγμές.

Η στήριξή τους είναι αμοιβαία, καθώς οι δύο ηθοποιοί δε διστάζουν να μοιραστούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καριέρα τους, ενώ πάντα βρίσκουν χρόνο να γιορτάσουν τις επιτυχίες της άλλης.

View this post on Instagram

A post shared by AmoMama (@amomama_usa)

Η πιο εμβληματική τους συνεργασία είναι η σειρά ταινιών "Charlie’s Angels", η οποία τις καθόρισε και τις έκανε ακόμα πιο γνωστές. Η χημεία τους στην οθόνη ήταν αναμφισβήτητη και έφερε πολλές στιγμές γέλιου και δράσης. Η επιτυχία αυτών των ταινιών ήταν μια απόδειξη της δύναμης της φιλίας τους και της ικανότητάς τους να εργάζονται μαζί.

Οι Barrymore και Diaz είναι γνωστές και για το χιούμορ τους. Οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις είναι γεμάτες από γέλιο και αυθορμητισμό. Αυτή η ικανότητά τους να διασκεδάζουν η μία την άλλη και να μοιράζονται αστείες στιγμές έχει κάνει τη φιλία τους ακόμα πιο ελκυστική στο κοινό.

Η Drew και η Cameron δεν είναι μόνο φίλες αλλά και πηγές έμπνευσης. Και οι δύο έχουν περάσει από δύσκολες στιγμές στην προσωπική τους ζωή, αλλά έχουν καταφέρει να ανακάμψουν και να προχωρήσουν μπροστά. Υποστηρίζουν η μία την άλλη και μοιράζονται τις εμπειρίες τους, εμπνέοντας πολλές άλλες γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 4601 / position2: 7314
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb