ENTERTAINMENT

Η μυστική ζωή της Scarlett Johansson: Το κρυφό ταλέντο και ο άγνωστος δίδυμος αδερφός

Η προσωπική ζωή της διάσημης ηθοποιού και το «άγνωστο» ταλέντο

Η μυστική ζωή της Scarlett Johansson: Το κρυφό ταλέντο και ο άγνωστος δίδυμος αδερφός
collage

Μια λιγότερο γνωστή ιστορία για τη Scarlett Johansson είναι ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Hunter Johansson! Παρά το γεγονός ότι εκείνη είναι το πιο γνωστό μέλος της οικογένειας, ο Hunter είναι επίσης δραστήριος, ασχολούμενος με φιλανθρωπικά και πολιτικά θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by s.johansson (@scarlettxcorner)

Τα αδέλφια έχουν εμφανιστεί μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις, αποδεικνύοντας τη στενή τους σχέση και την υποστήριξη που δείχνουν ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι κάτι που δε γνωρίζει πολύς κόσμος, καθώς ο Hunter αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρεί χαμηλό προφίλ.

View this post on Instagram

A post shared by ️ (@scarlettf4ncy)

Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός για τη Scarlett είναι ότι όταν ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Avengers: Age of Ultron, οι παραγωγοί χρειάστηκε να προσλάβουν πολλούς κασκαντέρ για να ολοκληρώσουν τις σκηνές δράσης της Black Widow. Παρά τη δύσκολη κατάσταση, η Scarlett παρέμεινε αφοσιωμένη στον ρόλο της, κάνοντας ό,τι μπορούσε για να συμμετέχει όσο περισσότερο γινόταν​.

Ακόμα, δεν είναι ευρέως γνωστό ότι η Scarlett έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες πέρα από την ηθοποιία. Έχει κυκλοφορήσει δύο μουσικά άλμπουμ και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Pete Yorn. Μάλιστα, το άλμπουμ τους, Break Up, ήταν εμπνευσμένο από το θρυλικό ντουέτο του Serge Gainsbourg και της Brigitte Bardot, αποδεικνύοντας ότι η Scarlett δεν φοβάται να δοκιμάζει νέα πράγματα και σε άλλους τομείς​.

Αυτές οι πτυχές της ζωής της Scarlett δείχνουν ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ταλαντούχα ηθοποιός – είναι μια πολύπλευρη καλλιτέχνιδα και μια αφοσιωμένη αδερφή και μητέρα, με πολυδιάστατα ενδιαφέροντα και αφοσίωση σε φιλανθρωπικά ζητήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 4452 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb