ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 3 ζώδια που συχνά «βάζουν λόγια»: Ποιους πρέπει να προσέχεις!

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο να επικοινωνεί και να αλληλεπιδρά, αλλά αυτά τα τρία είναι πιο επιρρεπή στο να βάζουν λόγια, για διαφορετικούς λόγους

Τα 3 ζώδια που συχνά «βάζουν λόγια»: Ποιους πρέπει να προσέχεις!
unsplash

Στον κόσμο των ζωδίων, κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τρόπους επικοινωνίας. Όμως, υπάρχουν μερικά που φημίζονται περισσότερο για την τάση τους να σχολιάζουν ή να «βάζουν λόγια», είτε για να περάσει η ώρα είτε για να επηρεάσουν καταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω, θα αναλύσουμε τα 3 ζώδια που συχνά θεωρούνται οι «ειδικοί» στο να μεταφέρουν κουβέντες και να δημιουργούν παρασκηνιακές ίντριγκες!

1. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο που έρχεται πρώτο στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το «κουτσομπολιό». Εξαιρετικά επικοινωνιακοί και ευέλικτοι, οι Δίδυμοι έχουν έμφυτη την ανάγκη να μοιράζονται πληροφορίες και να είναι πάντα ενήμεροι για το τι συμβαίνει γύρω τους. Αν πέσει κάτι ενδιαφέρον στην αντίληψή τους, δύσκολα θα κρατηθούν να το πουν! Παρόλο που τις περισσότερες φορές δεν έχουν κακές προθέσεις, η ανάγκη τους να συζητούν τα πάντα μπορεί να τους κάνει να μπλέξουν σε μπελάδες. Επίσης, είναι από τα ζώδια που προσαρμόζουν τις κουβέντες τους ανάλογα με το ακροατήριο, πράγμα που τους κάνει επικίνδυνα διπλωμάτες.

Τι να προσέξεις: Εάν ένας Δίδυμος σου εμπιστευτεί κάτι, μπορεί να το κάνει και σε άλλους – οπότε διάλεξε προσεκτικά τι θα πεις!

2. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι μυστικοπαθής από τη φύση του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βάζει λόγια όταν το κρίνει απαραίτητο. Αντιθέτως, το κάνει με πολύ στρατηγικό τρόπο. Ο Σκορπιός, όταν θέλει να ασκήσει έλεγχο ή να διασπείρει αμφιβολίες, χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που έχει ως όπλο. Μπορεί να παρακολουθεί αθόρυβα τις κινήσεις των άλλων και, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να «ρίξει το δηλητήριό» του. Η καλή του μνήμη και η διεισδυτική του σκέψη τον καθιστούν εξαιρετικό στο να αποθηκεύει πληροφορίες και να τις χρησιμοποιεί για να επηρεάσει το περιβάλλον του.

Τι να προσέξεις: Ό,τι λες σε έναν Σκορπιό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου στο μέλλον. Να είσαι ειλικρινής, αλλά πάντα προσεκτικός!

3. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μπορεί ο Ζυγός να εκπλήσσει με την παρουσία του σε αυτή τη λίστα, καθώς φημίζεται για τη διπλωματικότητα και την επιθυμία του να διατηρεί ισορροπία. Όμως, η ανάγκη του να είναι αρεστός σε όλους και να αποφεύγει τις συγκρούσεις μπορεί να τον οδηγήσει σε «διπλωματικά» κουτσομπολιά. Όταν προσπαθεί να είναι αρεστός, μπορεί να αρχίσει να μεταφέρει λόγια χωρίς κακή πρόθεση, απλώς για να κερδίσει την εύνοια ή την αποδοχή των γύρω του. Έτσι, μπορεί άθελά του να προκαλέσει εντάσεις ή παρεξηγήσεις.

Τι να προσέξεις: Ένας Ζυγός μπορεί να μεταφέρει κάτι που του είπες με έναν τρόπο που να μην φαίνεται προσβλητικό, αλλά μπορεί να προκαλέσει παρανοήσεις. Πρόσεχε τι εμπιστεύεσαι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 816 / position2: 2324
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb