CELEBS

Αγνώριστος στα 38: Η σοκαριστική επανεμφάνιση πρώην σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η αλλαγή στην εμφάνιση του ποδοσφαιριστή

Δημοσίευση ΟΚΤ 02, 2024
Αγνώριστος στα 38: Η σοκαριστική επανεμφάνιση πρώην σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ εθεάθη, την περασμένη Κυριακή, να παρακολουθεί τον αγώνα ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ, με την εμφάνισή του και τα κιλά του να προκαλούν ερωτηματικά στους θαυμαστές του, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, ο νυν προπονητής της Πλίμουθ και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, προβλημάτισε με την εικόνα του, καθώς φορούσε ένα μαύρο παλτό, φαινόταν κουρασμένος και απογοητευμένος από την απόδοση της Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, το Sky Sports ανήρτησε μία φωτογραφία στο X (πρώην Twitter), η οποία τράβηξε αμέσως την προσοχή των θαυμαστών, με πολλούς από αυτούς να εκφράζουν την ανησυχία τους, σχετικά με το βάρος, αλλά και το γεγονός πως ο Ρούνεϊ φαίνεται μεγαλύτερος από την ηλικία του.

Ένας χρήστης σχολίασε, πως ο 38χρονος Άγγλος πρέπει να φροντίσει τον εαυτό του.

Πρόβλημα με το βάρος αντιμετωπίζει ο Γουέιν Ρούνεϊ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, εδώ και χρόνια, με την αύξηση βάρους. Στην αυτοβιογραφία του, το 2012, “My Decade In The Premier League”, είχε αποκαλύψει ότι ακόμη και όταν έπαιζε, θα έπαιρνε γρήγορα κιλά, αν δεν προπονούνταν μόνο για μια εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2022, είχε παραδεχτεί στο Sky Sports, πως φορούσε το ίδιο κοστούμι από την εισαγωγή του στο “Hall of Fame” στην Premier League, επειδή ήταν το μόνο που του χωρούσε.

Μπορεί ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του ποδοσφαίρου της Αγγλίας να μην είναι στη φυσική κατάσταση ενός αθλητή, αλλά η αληθινή φωτογραφία δείχνει ότι η κατάστασή του δεν είναι τόσο κρίσιμη, όσο είχε παρουσιαστεί.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 809 / position2: 1536
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb